Броени дни преди началото на международното изложение в Женева, специалистът в областта

...
Броени дни преди началото на
международното изложение в Женева,
специалистът в областта
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: TECHART GTstreet RS вдига 100 км/ч за 2.5 секунди

Броени дни преди началото на международното ревю в Женева, специалистът в региона на силовия тунинг TECHART популяризира информация за една от главните си премиери- GTstreet RS.

Новият TECHART GTstreet RS е създаден на базата на Porsche 911 Turbo S и ще бъде създаден в лимитирана серия от единствено 10 екземпляра. Всеки един от колите ще се отличава със особено разработен екстериорен карбонов пакет, специални джанти с спомагателни защитни карбонови обръчи за спирачната система, луксозно изпълнение на интериора с комбинация между вълна, кожа и Alcantara, система за повдигане на предната част на автомобила за по-лесно прекосяване на неравности по пътя, дейна изпускателна система и други.

Специално за десетте екземпляра на GTstreet RS, от TECHART са основали и тематичен комплект аксесоари, който е обозначен със съответния следващ номер на автомобила.

TECHART GTstreet RS ще предложи на бъдещите си собственици опция да подчинят максимална мощ от 770 конски сили и максимален въртящ миг от 920 Нм. От тунинг компанията анонсират, че автомобилът, който ще бъде демонстриран на щанда й на женевското ревю е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.5 секунди, от 0 до 200 км/ч за 8.1 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 340 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР