Броени дни преди местните избори в неделя, продължават акциите в

...
Броени дни преди местните избори в неделя, продължават акциите в
Коментари Харесай

Полицейска проверка заради изборите стресна ромите

Броени дни преди локалните избори в неделя, не престават акциите в страната против купения избор. Рано тази заран на входовете и изходите в хасковския квартал " Република " бяха построени контролно-пропускателни пунктове, а преминаващите коли се ревизираха.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 310
" Работим по 19 сигнала за изборни нарушавания. Нито един от тях не е регистриран като автентичен ", съобщи старши комисар Чавдар Георгиев, шеф на ОД на МВР-Хасково.

Хората в квартала недоумяваха за какво е това полицейско наличие. " Много ми е чудно, сякаш някакъв атентат ще има тук. Тук да не е Ивицата Газа?! Не знам кой ще ни атакува, само че очевидно има нещо ", оплакват се жители.

Местните отхвърлят да има търговия с избор. Директорът на полицията съобщи, че се ревизират всички анонимни сигнали, като една от първите задания била откриване на самоличността на подателя.

В хода на полицейската интервенция в Хасково е задържан 55-годишен мъж, който преди два дни е откраднал автомобил. На адрес в регионалния град са хванати и двама младежи на 17 и 24 години, които произвеждали метамфетамин в апаратура от пластмасова туба и маркуч, през който се вкарва парещ въздух.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР