Броени дни преди мача на Кубрат Пулев за световната титла

...
Броени дни преди мача на Кубрат Пулев за световната титла
Коментари Харесай

Спортисти подкрепиха Кубрат преди мача за световната титла

Броени дни преди мача на Кубрат Пулев за международната купа по бокс – тежка категория против Антъни Джошуа, играчи на футболните ЦСКА-София, „ Ботев “ (Пловдив) и „ Етър “ (ВеликоТърново), както волейболисти на ЦСКА и Левски насочиха своите пожелания за триумф към Кобрата в особено видео, оповестено на фейсбук страницата на WINBET.

“Ние сме с теб, чакаме купата в София. Разбий го!”, е посланието на халфа на ЦСКА-София Валентин Антов във видеото, а съотборникът му Иван Турицов пожела на Кубрат да нокаутира противника си в третия рунд.

“Успех, Кобра, с теб сме “ е пожеланието на Ивайло Стефанов от волейболния ЦСКА, а към пожеланието му се причислява и съотборника му Красимир Георгиев. Посрещачите на ВК „ Левски “ Владимир Станков и Самуил Вълчинов също пожелаха триумф на най-успешния български професионален боксьор за всички времена. “Кубрат, имаме вяра в теб “, споделя Вълчинов във видеоклипа.

Думи в поддръжка на Пулев и пожелания за триумф прибавят още Христо Иванов и Тонислав Йорданов от „ Етър “ и Славчо Шоколаров от „ Ботев “. Видеото може да бъде забелязано също и в формалните канали на WINBET в YouTube и Vbox7.

Вече е в ход и идната промоция на WINBET по отношение на историческия мач в Лондон. Последните 50 консуматори на www.winbet.bg, които създадат залози от най-малко 20 лева за срещата „ онлайн “ (по време на мача) ще получат по 50 лева бонус средства за залагания, без значение от резултата от техния залог. Предложението е годно за нови и сегашни клиенти, а цялостните правила и условия на промоцията са оповестени тук.

Преди дни, WINBET разгласи и специфична промоция за
залози за срещата преди нейното начало - до 50 лева бонус средства за залагания при губещ залог за победа на Кубрат. Пълните правила и условия на тази промоция са оповестени тук.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР