Броени дни преди Конгреса, на който се очаква да бъде

...
Броени дни преди Конгреса, на който се очаква да бъде
Коментари Харесай

Кандидатите за президент на БФС минаха инструктаж преди Конгреса на 15 март

Броени дни преди Конгреса, на който се чака да бъде определен нов президент на Българския футболен съюз (БФС), претендентите за президентския пост или техни представители получиха инструктаж за метода, по който ще протече Общото заседание на централата на 15 март.

В срещата в Бояна присъединяване не взеха Димитър Бербатов, Георги Градев и Георги Иванов, като първите двама бяха изпратили свои представители, до момента в който Иванов нямаше подобен в Бояна.

От изказванията на останалите кандидати обаче стана ясно, че към момента няма дефинитивно решение по какъв начин ще бъде извършена процедурата по гласуването, която ще дефинира кой ще управлява българския футбол в идващите четири години.

" Абсолютно всички претенденти се оповестиха за това да няма тъмни стаички. Футболният съюз сподели, че ще пресметна дали може да си го разреши като бюджет да се вземат ниски заграждения от картон, само че самата фигура на индивида, който гласоподава, да е забележима. Това се прави най-много за да няма отчитане на гласове и снимане с телефон ",

Част от претендентите упорстват и за цялостно наличие на представителите на медиите в залата, където ще се състои изборът за нов президент на БФС.

" Публиката, която се интересува би трябвало да вижда и по-късно да поддържа или не това, което се е случило, а не да им се описват небивалици ",

за какво нощувките на делегатите от по-далечните краища на България са за сметка на футболната ни централа.

" Някои хора, които идват от по-далеч ще останат да спат в София и вечерта след Конгреса, тъй като той няма да завърши рано. Това са две нощувки, за които ще отидат едни съществени пари ", съобщи той.

Извънредният конгрес на БФС в петък стартира в 10:30 часа сутринта в столичен хотел.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР