Броени дни преди Коледа Николета Лозанова май е решила да

...
Броени дни преди Коледа Николета Лозанова май е решила да
Коментари Харесай

Какво намеква с тази СНИМКА? Николета Лозанова готви страхот...

Броени дни преди Коледа Николета Лозанова май е решила да направи най-хубавия подарък на обичания си, като го подари с правоприемник. Изкусителната брюнетка към момента не е оповестила сходна вест в профила си, само че за сметка на това пък прави повече от очевиден намек за желанието си.

Дали желанието е към този момент факт или занапред ще се работи по сбъдването му, можем единствено да гадаем. Последната фотография, която Ни Ло качи на стори обаче, приказва задоволително красноречиво. 



 

Всъщност, през годините Николета Лозанова нееднократно е споделяла, че си мечтае да има още едно дете. Дали пък тъкмо в този момент не е времето фантазията й да се сбъдне... " Готова съм за второ дете и желая да се случи скоро. Липсва ми онази сладка отмалялост от всекидневието, в което участва бебче. Усещам, че моментът наближава ", бе споделила тя преди време в изявление.

Припомняме, че моделката има дъщеричка Никол, която е от връзката ѝ с Валери Божинов. Тази година тя навърши 10 годинки, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР