Броени дни преди големия старт на новия сезон на Като

...
Броени дни преди големия старт на новия сезон на Като
Коментари Харесай

Фънки разкри как се печели Като две капки вода

Броени дни преди огромния старт на новия сезон на " Като две капки вода " – на 25 февруари от 20 ч. в ефира на Нова телевизия – жури и участници са в трескава подготовка. И макар че към този момент имената на участниците са грижливо защитавани в загадка (с изключение на тези на Петя Буюклиева и Мария Илиева, за които към този момент стана ясно, че са измежду звездните имена), някои от журиращите вече приковават вниманието с изявленията си.

Не е мъчно да се сетим кой е индивидът - може би най-колоритния представител на журито – Димитър Ковачев-Фънки, който по традиция не цепи басма никому. Когато мисли нещо, бърза да го каже – за наслада или за смут на близките.

Наскоро той издаде огромна загадка за формата и по тази причина по какъв начин се става победител в " Като две капки вода ". Думите му, несъмнено, предстоящо множат мненията.

" Никой не би трябвало да не помни, че " Като две капки вода " е… " Като две капки вода " и не сме се събрали, с цел да търсим новата Бионсе или не знам кой български реализатор, който ще смае България с вокалните си заложби ", издава Фънки. И прибавя:

" Много по-важно е сложно да пресъздадеш облика, който ти се е паднал и да си оптимално покрай 100-те %. Ще има изненади несъмнено ".

Освен него, традицията да участва измежду оценяващите във формата ще съблюдава и джаз певицата Хилда Казасян, на която Маги Халваджиян разчита и се доверява с абсолютно.

Разбира се, не бихме си и помислили, че можем да забележим Димитър Ковачев спокоен и мил на журиращото място. Напротив! Той ще бъде тъкмо противоположното и по традиция вместо да гали, ще жули! " Не бих споделил, че ще бъда праволинеен. Аз съм подкупен и подготвен на всичко (смее се) ", удостоверява с усмивка и самият той.

" Както постоянно през новия сезон ще останем правилни на концепцията да бъде занимателно, смешно и без да се взимаме на съществено. Няма да бъде поучително, няма да гледаме с неприятно око проблемите на България и така нататък Предполагам, че ще бъде както постоянно доста занимателен ваучър ", разяснява още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР