Броени дни преди финала на Копа Либертадорес 2019, който ще

...
Броени дни преди финала на Копа Либертадорес 2019, който ще
Коментари Харесай

И Копа Либертадорес влиза във FIFA 20

Броени дни преди финала на Копа Либертадорес 2019, който ще срещне бразилския Фламенго и миналогодишният притежател на оценката Ривър Плейт, Electronic Arts направиха анонс, който ще зарадва всички почитатели на латиноамериканския футбол и на FIFA.

Обновление към FIFA 20, което ще излезе през март, ще сервира на всички фенове на Цар Футбол и футболния симулатор южноамериканския еквивалент на европейската Шампионска лига.

Ще може да влезете в света на шампионата посредством другите налични режими в играта, като Ultimate Team, Kick-off, кариерния режим и новият специфичен режим, отдаден на Либертаодрес CONMEBOL Libertadores Tournament Mode, с цел да водите борба с нетолкова известни в Европа, само че привличащи любовта на милиони почитатели в Южна Америка, тимове, като уругвайския Пенярол, чилийския Коло Коло, аржентинските Индепендиенте и Велес Сарсфилд и парагвайски Олимпия.

„ Този съюз с EA, една от най-големите компании за видеоигри в света, съставлява голяма крачка напред за международното разпространяване и разпространение на южноамериканския футбол. Благодарение на това съглашение, нашите шампионати, клубове и играчи ще доближат повече хора и ще получат по-голяма благодарност измежду футболните почитатели, които ще получат изцяло нов метод да следват своите герои “, показа в особено прес-съобщение комерсиалният шеф на южноамериканската футболна асоциация COMNEBOL Хуан Емилио Роа.

Що се отнася до споменаването на „ шампионати “, то да, няма неточност, тъй като с изключение на южноамериканския еквивалент на европейската Шампионска лига, съглашението включва и локалния еквивалент на европейската Лига Европа – Копа Судамерикана.

Заедно с това беше обявена и появяването на напълно нов е-спортен шампионат по егидата на EA и COMNEBOL с името eLibertadores, който ще е ориентиран само към геймъри от Южна Америка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР