Броени дни преди финала на Instaqueen дизайнерката – Миглена Каканашева

...
Броени дни преди финала на Instaqueen дизайнерката – Миглена Каканашева
Коментари Харесай

Шестте претендентки за короната на крачка от финала във втори сезон на InstaQueen

Броени дни преди финала на Instaqueen дизайнерката – Миглена Каканашева – Мегз изненадва красивите девойки с решението си този път да няма предизвикателство. Какво им е подготвила вместо това, вижте първо във.

Тази година всяка от претендентките за короната има своя персонална история. Не за първи път Мегз споделя с участничките, че в днешно време за един Instagram модел не е толкоз значимо да е със слаби форми и идеални пропорции, а по-голямо значение имат персоналните качества и персонална история. Всяка една от хубавиците споделя малко повече за себе си и това, което е претърпяла до момента в живота си.
 Мегз NOVA
Първа своя роман стартира Мия . Тя разкрива детайлности за своя път в битката с булимията . Още във визитката си момичето споделя персоналната си идея да разпространява казуса с това заболяване и желанието си да окуражава всеки, който има подобен проблем, да потърси помощ и да прояви предпочитание да се излекува. Мия разказва своите страсти по време на този интервал от живота си и по какъв начин е съумяла да се пребори с казуса.

След нея Кристалина споделя за своите прекарвания като ученичка, за подигравките , на които е била подложена и по какъв начин се е затворила в себе си. Какво разкри Мегз за детството си, с което окуражи Кристалина да показа каква е била повода за присмеха от съучениците ѝ, вижте в епизод 10 на Instaqueen.-->

Ирина харесва външността си, само че разочарованията от хората в живота ѝ, които са се възползвали от добротата ѝ, са я създали затворена и необщителна.

Михаела прави изненадващо разобличаване, че по време на присъединяване си е осъзнала съществуването на огромен проблем. Габи споделя за своето тежко детство, за психическия тормоз , на който е била подложена и по какъв начин нейни решения, предизвикани от тези условия, трансформират живота ѝ напълно. Стиляна споделя сложни моменти от предишното си и по какъв начин се е научила да харесва себе си такава, каквато е. Успяла е да придобие храброст да демонстрира себе си без значение какво ще си помислят хората и да приема живота с възприятие за комизъм.

Какъв е казусът, който Михаела е осъзнала по време на присъединяване си? Какво разкрива за себе си още Мегз и какво е посланието на този сезон?

А какво ще бъде последното предизвикателство към девойките – вижте в.

Успоредно със сериите почитателите могат да наблюдават и ежедневните инциденти на новите най-популярни девойки в истории и изявления в формалния профил на шоуто в и.

Не пропускайте финала на в петък единствено във
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР