Броени дни преди да започне петият сезон на „Кошмари в

...
Броени дни преди да започне петият сезон на „Кошмари в
Коментари Харесай

Още по-големи „Кошмари в кухнята“ ще уплашат шеф Манчев в новия пети сезон на предаването

Броени дни преди да стартира петият сезон на „ Кошмари в кухнята “ началник Иван Манчев гостува в студиото на „ Здравей, България “ и описа какво могат да чакат феновете в новите епизоди, както и на какви проблеми се е натъкнал по време на фотосите.

„ В новия сезон ще забележим неприятна хигиена, липса на организация, липса на професионализъм и липса на ясна концепция какво е ресторантьорският бизнес. Ще вземат участие заведения за хранене от цяла България - Казанлък, Крушунски водопади, Видин. Сезонът в действителност ще бъде неповторим “ , разкри началник Манчев.

 началник Манчев Getty

Новият сезон на „ Кошмари в кухнята “ дава обещание да опише разнообразни истории на извънредно разнородни местоположения, които ще оказват помощ на бизнесите да оцелеят. Предаването справочник за ресторантьорите ще покаже какво би трябвало да избегнат и на какво да обръщат внимание хората, които се занимават с този бизнес. За разлика от предходните сезони, които натъртват на неприятната хигиена, нещата в новия сезон ще бъдат разнообразни - началник Манчев ще търси усета.

„ Помагаме на всеки, който потърси помощ, само че тя би трябвало да има професионализъм. Всеки ресторант би трябвало да има лична философия, визия и отношение към клиента. За благополучие, хората към този момент имат все по-високи условия и построени хранителни привички с помощта на „ Кошмари в кухнята “ и всички останали кулинарни излъчвания “ - споделя началник Манчев.

 началник Манчев Getty

Ако имате ресторант и желаете да го измененията – към момента не е късно да се докоснете до опита на началник Манчев. Потърсете екипа от специалисти на предаването и се запишете за присъединяване в уеб страницата и Фейсбук страницата на „ Кошмари в кухнята “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР