Броени дни преди да роди второто си дете Деси Слава

...
Броени дни преди да роди второто си дете Деси Слава
Коментари Харесай

Пухкавка и без грим - ДесиСлава дни преди да роди

Броени дни преди да роди второто си дете Деси Слава реши да зарадва феновете си със фотография, която самата певица показа в обществената мрежа.

Ето какво гласеше под нея: "За всички, които пожелаха.. ето една натурална пухкава снимчица "

Не сме ние тези, които биха определили Деси Слава като пухкава, въпреки всичко дамата е бременна и всеки миг ще ражда. Освен много напълняла и с едро коремче, русокосата звезда прави усещане и с тотално естествената си визия.

Певицата, която чака дете от много по-младото си гадже – боксьора Благой Найденов определно се усеща удобно, показвайки се по този метод пред близо 127 хилядите си почитатели в Instagram.



През последните месеци изпълнителката съвсем не излиза от вкъщи си и прекарва времето си пред тв приемника. Поне се е постарала да си направи прическа и а облече не пижама, а карирана риза, която за жалост напълно затрива звезния й имидж.

Очаква се певицата да роди момче през януари. Дълго време тя криеше бременността си от поверие, само че папараци я изловиха на летището в София с едър стомах и тогава двамата с Благой бяха принудени да кажат истината.



„ Бебето ни беше планувано. Истината е, че аз имах гинекологичен проблем. Не беше доста сериозен, само че трябваше да се направи намеса, с цел да мога да забременея обикновено. Процентът това да се случи обаче беше най-малък. По тази причина, когато се случи, за мен беше ненадейно. Дори лекарите ми даваха 1-2 % късмет да стане. Нашето бебе в действителност е Божи подарък!, разкри в изявление Деси Слава.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР