Броени дни преди да бъде принуден да се оттегли окончателно

...
Броени дни преди да бъде принуден да се оттегли окончателно
Коментари Харесай

Новият зам.-министър в МВР е кадър на ПП СЕК и настоящ охранител в почивен санаториум


Броени дни преди да бъде заставен да се отдръпна дефинитивно от властта министър председателят на България Кирил Петков извърши поредна странна рокада в Министерство на вътрешните работи, назначавайки Ангел Симеонов от Бургас за зам.-министър.

Преди към час държавната пресслужба оповести назначението на бургазлията, за който написа че „ поредно е заемал изпълнителски и управителни длъжности в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас “.

Не стана ясно кое тъкмо наложи в 12 без 5 някогашният кадър на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас да заеме вакантното място, само че сигурно това е поклон към мандатоносителя на ПППП – бургаската партия Средна европейска класа (СЕК), оповестява уеб сайтът Флагман.бг.

Националният ръководител на тази партия Константин Бачийски е един от най-преданите съратници на Петков в последните му тежки дни в ръководството на страната.

Припомняме, че Ангел Симеонов бе претендент за общински консултант от Политическа партия СЕК през 2019 година, когато на плаката се яви като „ специалист по сигурността “.

Иначе сътрудниците му в Бургас си го спомнят като някогашен служител на реда, който в миналото, до 2002 година е бил шеф на Автотранспорта в ремонтната база на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас на Капчето.

Когато в Бургас идва ген.Красимир Петров в качеството му на шеф, сътрудниците на Симеонов си спомнят, че се е случило нещо, което явно не е било напълно редно и новият зам.-министър се е озовал като редови еднообразен контрольор в Пето районно управление (на МВР), към бранша за защита.

След пенсионирането на началника на Охранителна полиция Костадин Цоцомански, Ангел Симеонов е бил краткотрайно преназначен на длъжността шеф бранш „ Охранителна полиция “ на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас, пенсионира се със същата краткотрайна заповед и в никакъв случай не е бил титуляр, с цел да може да се твърди, че е заемал „ управителни постове в системата на Министерство на вътрешните работи “.

Активистът от Политическа партия СЕК-Бургас бил охранител все още във Военния санаториум в кв.Сарафово, откъдето безусловно е изстрелян в кабинета на столичната улица „ 6 септември “.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР