"Броени дни остават до съставянето на редовно правителство", заяви пред

...
"Броени дни остават до съставянето на редовно правителство", заяви пред
Коментари Харесай

Лорер: Никой не искаше здравното министерство

"Броени дни остават до съставянето на постоянно държавно управление ", съобщи пред бТВ Даниел Лорер, народен представител от "Продължаваме смяната ".

"Министерството на нововъведенията и растежа " ще се концентрира върху оперативните стратегии и финансовите принадлежности за основаване на новата стопанска система ", изясни той функционалностите на новосъздаващото се министерство.

"В дълготраен проект считам, че мегаструктури като ДКК не би трябвало да съществуват. Това не е записано в съдружното съглашение, тъй като в близка вероятност следва тяхното излекуване или прекачване към принципал, който да ги ръководи добре ", счита той и добави, че от тяхното битие няма никаква изгода.

"Министрите би трябвало да имат свободата да назначава собствен екип, откакто ще носи отговорността за работата му и, с цел да може да се работи интензивно. От друга страна той би трябвало да е виновен за достиженията си и това е ролята на Министерски съвет и на Коалиционния съвет и на новата антикорупционна комисия ", сподели Лорер.

"Асена Сербезова е превъзходен експерт, не я познавам персонално, само че откровено се надявам тя да е индивидът, който ще успее да спре тази смъртност у нас ", разяснява той възможната кандидатура за здравен министър и добави, че никой не е желал здравното министерство.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР