Броени дни остават до поредното издание на Рок „Елешница“, което

...
Броени дни остават до поредното издание на Рок „Елешница“, което
Коментари Харесай

Феновете тръпнат в очакване: Броени дни  до началото на Рок „Елешница“ 

Броени дни остават до следващото издание на Рок „ Елешница “, което ще се организира на 1-ви и 2-ри юли в местността „ Степанови ливади “.

Концертите, които ще съберат стотици меломани, са с начален час- 19:00 часа и през двата дни. На сцената в петък и събота ще се качат изгряващите рок звезди на „ Престо “, а незабавно след тях в първия ден на юли ще зазвучат световноизвестни шлагери и авторски части на българо- бразилската група „ People of Maha “ и македонската „ Troya Band”. На 2-ри юли програмата ще продължи с осъществяванията на гостите от Англия- „ The Мelodybeats “ и рок бандата от България- „ ЕР ГОЛЯМ “.

За поредна година по време на концертите ще се организира и обичайната благотворителна лотария с награди. Всеки искащ може да взе участие в нея, откакто закупи билет на стойност от 2 лв.. Късметлиите, които ще завоюват спа-уикенд за двама, ваучер за козметични процедури, барбекю и доста други награди, ще станат ясни преди последните рок осъществявания в събота. За поредна година уредниците ще оферират и разнообразни рок продукти, за подкрепяне организацията и на редица мероприятия в Елешница.

„ Рок Елешница” се организира за първи път през далечната 1988-та година. Фестивалът се постанова като едно от най-дългоочакваните музикални събития, което годишно събира в село Елешница почитатели на рока. На празника и през тази година се чака да дойдат посетители от Югозапада и чужбина, избрали да съчетаят своята лятна отмора край Разлог с рок премеждие.

Събитието е проведено със съдействието на Община Разлог. По време на Рок „ Елешница “ са планувани прелестно място за къмпинг, денонощен кетъринг, химически тоалетни, здравно обслужване, огромен ваучър и доста незабравими страсти.

Петя Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР