Броени дни остават до новия сезон на Игри на волята

...
Броени дни остават до новия сезон на Игри на волята
Коментари Харесай

Тези мацки участваха в "Ергенът", но със сигурност ще се справят и в "Игри на волята"

Броени дни остават до новия сезон на " Игри на волята " и към този момент нямаме самообладание. Убедени сме, че и този път шоуто ще ни запознае с ярки облици, за които ще приказваме дълго. 

Но, до момента в който чакаме, нямаше по какъв начин да не се замислим едно нещо - кои мацки от " Ергенът " биха се справили сполучливо с изискванията в " Игри на волята "? Да, някои от тях изглеждаха като откровени кифли, само че това не значи, че не знаят 2 и 200. Ето до какво умозаключение стигнахме:

Виж още: ТЕСТ: Отговори на тези въпроси и разбери ще бъдеш ли победител в " Игри на волята "  

Зори Джи

Нямаше по какъв начин да не стартираме с нея. Зори има тапия за гмуркане, за каране на транспортен съд, а 100% има и за още неща, като да вземем за пример градинарство, отглеждане на животни, оцеляване в дивата природа и нещо, обвързвано с логика на психиката, което ще ѝ помогне в свадите с останалите участници. Зори сигурно би се справила с Игрите. 

Виктория Капитонова

Да, победителката в " Ергенът " счита скъпият часовник за заслужен подарък, само че в " Къщата на инфлуенсърите " виждаме другото нейно лице - тя може да е сговорчива, отдадена на играта и тима, а също така е и много fit, което постоянно е плюс в " Игри на волята ".

Людмила

 https://www.instagram.com/lusmilka1/

Хейтена от мнозина, Людмила има безспорните качества, с които ще се впише съвършено в Игрите. Тя е мощен темперамент, само че и нормално момиче, което не е привикнало да се храни със сребърна лъжичка. В " Ергенът " се появи като дебелоглав, а това, както знаем в " Игри на волята " е по-ценно от време на време и от най-здравите мускули.

Виж още: Хипстърия до шия: три безумни „ арт “ концерта, които останаха в историята

Гери Стаменова

Гери може да забавлява племената с изкусни кючеци, само че една игра в " Ергенът " сподели, че тя има много бърз разум. Именно подобен ще ѝ свърши супер работа в " Игри на волята ", където би се сблъскала с много пъзели и логичен задания.

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/
https://www.instagram.com/zoriginter/
https://www.instagram.com/stamenowwa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР