Броени дни остават до момента, в който Бритни Спиърс ще

...
Броени дни остават до момента, в който Бритни Спиърс ще
Коментари Харесай

Бритни Спиърс отново шокира - този път с признанията си за Джъстин Тимбърлейк

Броени дни остават досега, в който Бритни Спиърс ще направи своята персонална изповед пред целия свет - под формата на биографичната книга The Woman in Me. На 24 октомври записките на певицата публично ще се появят на пазара.
 Бритни Спиърс и какво знаем за биографичната й книга The Woman in Me
Бритни е подготвена да си каже всичко

Голямата изненада на певицата

Но още преди този момент станаха ясни някои от прекомерно персоналните неща, които поп иконата споделя в биографията си. Като мъчителното прекарване, което е пазила в загадка в продължение на 20 години.

Във върха на своята популярност Бритни е по отношение на изпълнителя Джъстин Тимбърлейк. Двамата са една от най-обсъжданите известни двойки, само че все пак прикрит остава фактът, че певицата забременява от своята половинка.

Противно на упованията на Спиърс обаче, Тимбърлейк декларира, че не желае дете на този стадий от живота си.

" Всичко бе доста ненадейно за мен, само че бременността не беше покруса. Толкова доста обичах Джъстин. И се надявах, че един ден ще имаме семейство дружно. Просто това щеше да стане доста по-рано, в сравнение с чаках ", написа Спиърс в книгата си. " Но Джъстин несъмнено не беше благополучен от бременността. Той сподели, че не сме подготвени да имаме дете, че сме прекомерно млади ".

Така, в края на 2000 година Бритни е принудена от събитията да направи аборт. И прецизира, че в случай че е зависело единствено от нея, в никакъв случай не би направила това. " Но Джъстин беше толкоз сигурен, че не желае да бъде татко ", добавя тя.

А по отношение на самият аборт, Спиърс е безапелационна, че и сегашен това е " едно от най-мъчителните неща, които съм преживявала в живота си. "

След като и се разделят през 2002 година, певицата въпреки всичко става майка и с днешна дата се радва на двама сина - Шон Престън (18 г.) и Джейдън Джеймс (17 г.). Децата са под на любовта ѝ с Кевин Федърлайн, напомнят от People.
 Бритни Спиърс и комплицираните връзки с майка ѝ Лин Спиърс
Докато Бритни Спиърс харчи милионите си, майка ѝ едвам свързва двата края

Сложните връзки сред певицата и фамилията ѝ

Биографичната книга The Woman in Me дава обещание да разкрие за първи път невероятното пътешестване и силата на една от най-великите изпълнителки в историята на поп музиката, както се споделя в прессъобщение от издателят Gallery Books. " Мемоарите на певицата осветляват трайната мощ на музиката и любовта - и значимостта на това една жена да опише личната си история, при личните си условия ", допълват от издателството.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР