Броени дни остават до избора на най- красива омъжена жена

...
Броени дни остават до избора на най- красива омъжена жена
Коментари Харесай

Едно от Златните момичета на България ще избира най-красивата омъжена жена на Бургас

Броени дни остават до избора на най- красива омъжена жена на Бургас. Мисис Бургас събира на едно място смели, красиви и образовани дами, които ще се борят за влиятелната купа за хубост.



Претендентките за короната ще бъдат оценени от извънредно атрактивно жури. Едно от златните девойки на България, част от ансамбъла по художествена гимнастика ще бъде измежду хората, които ще дават оценки в състезанието Мисис Бургас 2024 година Женина Трашлиева одобри предизвикването да бъде жури в състезанието, а дружно с нея в това амплоа ще се превъплатят основният редактор на уеб страницата „ Флагман “- госпожа Катя Касабова, специалиста в гражданското право адв. Николета Метева, доктор Елена Базарова- онколог, които дружно с техните „ сътрудници “, експерти в разнообразни сфери, ще имат нелеката задача да изберат най- красивата омъжена жена на Бургас.

Конкурсът Мисис Бургас 2024 г ще се организира в три тура, като в първия тур, дамите ще дефилират с тоалетите на една в действителност надарена бургаслийка, а точно Веселина Тодорова. Тя е позната на необятната аудитория повече с музикалния си гений, само че от няколко години се развива сполучливо и като дизайнер на дамски тоалети. Веси, която е дълготраен другар на състезанието за хубост, ще показа новaта си сбирка спортно- елегантни дрехи, които носят марката „ Love2Love “.Дизайнерските облекла могат да бъдат открити в бутик „ Ексклузив “, а пролетно- лятната сбирка на облеклата ще бъде показана за първи път на състезанието Мисис Бургас 2024.

Една от най- красивите изненади на състезанието Мисис Бургас 2024 г ще бъде специфичното детско ревю на моделите от фешън организация Интермоделс- Бургас, които ще дефилират с тоалетите на магазин „ Kidsfashion “.На идния конкурс за хубост, децата ще дебютират в света на модата и ще очароват публиката с харизма и хубост.

Събитието, в което се търси най- красивата омъжена жена на Бургас тази година залага напълно на родни дизайнери. Короните, с които ще бъдат окичени победителката и нейните подгласнички са специфична, неповторима, дизайнерска направа. Те са проектирани и направени от надарената българска дизайнерка на бижута от скъпоценни камъни Паула Чупова. Бижутата, които ще украсят победителките в състезанието за хубост са основани особено за Мисис Бургас и нямат прилика. Короните са направени напълно от скъпоценни камъни и са извънредно красиви и блестящи. Тяхната полезност се добавя и от това, че няма да има дубликати. Родната дизайнерка е вложила доста ентусиазъм и гений за направата на всяка една корона, която към този момент е подготвена да заблести в ръцете на своята притежателка.

Конкурсът Мисис Бургас 2024 г ще се организира за девета, поредна година. През годините, носителки на влиятелната купа за хубост са били изявени бургазлийки, които с помощта на своята състрадателност и женска мекост са осъществили не една и две благотворителни дела. Тази година, състезанието Мисис Бургас се сплотява в интерес на неонатологичното поделение към УМБАЛ- Бургас, които имат потребност от закупуването на неонатална лампа за фототерапия. Каузата за най- дребните пациенти на болничното заведение беше „ прегърната “ и от управлението на МДЛ „ Лина “, които за следващ път демонстрираха благотворителност и съпричастност, помагайки в реализирането на благородната идея.

Най- блестящото фешън събитие за хубост ще се организира този четвъртък, 21- ви март, от 19.30 ч в конферентния център на хотел „ България “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР