Броени дни остават до финала на лятното турне Coca-Cola The

...
Броени дни остават до финала на лятното турне Coca-Cola The
Коментари Харесай

Финалният концерт на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 завладява София

Броени дни остават до финала на лятното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, което по традиция ще приключи своята лятна обиколка с концерт в София.

След концертите в Пловдив и Бургас едни от най-обичаните български реализатори се завръщат, с цел да покорят сърцата на младежите от столицата. На 10 септември от 18:00 ч., на площад Княз Александър Батенберг, най-голямата сцена навън ще посрещне всички почитатели и ще ги зареди с незабравими музикални страсти, доста изненади и настоящи шлагери.

Изненади във финалния концерт от лятното турне няма да липсват. Специално присъединяване в него ще вземат българските рапъри V:RGO и Emil TRF. За финален път тази година на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, ще се качат още Криско, DARA, хип-хоп дуото Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino и Pashata, Михаела Маринова, RDMK, VICTORIA, младият гений DENI, както и рапърите от Северна Македония 2Bona. Към тях се причисляват и DJ MASCOTA и Mc Mickey, както и танцьорите от балет NOVA.

 За финален път тази година на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, ще се качат още Криско, DARA, хип-хоп дуото Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino и Pashata, Михаела Маринова, RDMK, VICTORIA и доста други.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР