Броени дни ни делят от старта на Ролан Гарос. Втората

...
Броени дни ни делят от старта на Ролан Гарос. Втората
Коментари Харесай

Австралиец получи „уайлд кард” за Ролан гарос

Броени дни ни разделят от старта на Ролан Гарос. Втората конкуренция от Големия шлем ще се организира сред 28 май и 11 юни, като  събитието се чака с голям интерес по целия свят. Вече станаха ясни имената на участниците, които получиха „ уайлд карт ” за шампионата в Париж.

Съвсем разумно, много френски тенисисти получиха правото на непосредствено присъединяване в главната скица, като измежду тях са надареният Артур Филс, различен френски гений в лицето на Юго Гастон, както и ветеранът Беноа Пер.

Може би малко изненадващо „ уайлд кард ” получи и Танаси Кокинакис, а австралиецът несъмнено не скри задоволството си от този факт.

„ Щастлив съм, тъй като бе доста евентуално да се наложи да играя квалификации и е отлично да зная, че ще пропусна пресявките, които не са по никакъв начин лесни. За да попаднеш в главната скица на всеки шампионат от шлема би трябвало да преминеш през трима съперници, а това е много сложна задача. Мисля, че сега играя добре, и се веселя, че получих този късмет да попадна непосредствено в шампионата. Благодарен съм за опцията и се надявам да я употребявам по най-хубавия метод “, сподели Кокинакис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР