Броени дни ни делят от излизането на Ni no Kuni

...
Броени дни ни делят от излизането на Ni no Kuni
Коментари Харесай

Излезе премиерното видео към Ni No Kuni 2

Броени дни ни разделят от излизането на Ni no Kuni II: Revenant Kingdom и Level-5 са подготвени с премиерният филмов откъс, който ни вкарва в света на играта. А той е голям, прелестно нарисуван с белега на работата на Ghibli (макар и да не е забъркано директно в работата по тази игра, то някои от художниците, работили по Wrath of the White Witch са си тук), както и вълшебната музика на Джо Хишаиши.

В Nino Kuni II влизате в ролята на Ивън, който е изгонен от своето царство след проведен прелом от неговите врагове. В заточение той желае да построи ново кралство, което да сплоти другите царства, създавайки една мирна и просперираща империя, а вие ще би трябвало да му помогнете в неговото премеждие.

Играта получи извънредно високи оценки от медиите и без подозрение почитателите на жанра ще получат необикновен подарък, с който да се забавляват дни и седмици наред (продължителността на играта надвишава 50 часа). „Магическа игра“ я назова IGN Spain, „Ni no Kuni II: Revenant Kingdom е RPG приключението, което като че ли впръска слънчева светлина във вените ви“ (Gamesradar+), „Трудно е да не се влюбиш в Ni no Kuni II“, написа Attack of the Fanboy, а от PlayStation Universe я нарекоха „чисто величие“.

Играта излиза този петък.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР