Броени дни ни делят от дербито на 20-ия кръг, което

...
Броени дни ни делят от дербито на 20-ия кръг, което
Коментари Харесай

ЦСКА пусна специална книга, посветена на историята на стадион Българска армия

Броени дни ни разделят от дербито на 20-ия кръг, което ще опълчи един против други тимовете на ЦСКА и Лудогорец, а мачът посред им ще има и историческа стойност, защото ще бъде последният на стадион " Българска войска " преди да стартират дейностите по огромната цялостна реорганизация на оборудването.

По този мотив от " Червения клуб " оповестиха стартирането в продажба на специфична кинга, озаглавена " Армията ". Тук ще бъдат и нашите деца ", която е особено отдадена на историята на именития дом на 31-кратния първенец на България и съдържа любопитни обстоятелства за стадиона.

" Българска войска " е първият стадион в България със затревено игрище. Съвсем скоро ще бъде и първият в България с най-модерните тревни, поливни и екологични технологии ", написаха от ЦСКА в страницата си във Facebook и дадоха обещание на своите последователи още доста любопитни истории в книгата.

На клубния уебсайт " армейците " споделиха, че всички искащи могат да си закупят още шал, тениска и картички с неповторими фотографии на стадион " Българска войска " във връзка историческия дуел тази неделя.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР