Броени дни делят Софи Маринова от сватбата й с любимия

...
Броени дни делят Софи Маринова от сватбата й с любимия
Коментари Харесай

Софка прости на Гринго побоя, постави му ултиматум дни преди сватбата

Броени дни разделят Софи Маринова от сватбата й с обичания Гринго. Преди да облече булчинската рокля певицата имала сериозен диалог с атлетичния мачо, Той трябвало да обещае, че в никакъв случай повече няма да й протяга ръка, научи HotArena.

Още през 2016-, напълно при започване на връзката им Софи излезе в ефир и призна, че Гринго я бие.

" От 3-4 месеца съм тъжна. Първите дни с Гринго бяха цветя и рози. После, като заживяхме дружно, започнаха някакви кавги - побоища, дразнене. Той е 2 метра, веднъж като ме удари не мога да стана. От 2 месеца ръката ми е счупена. " От 4 месеца живеем на фамилни начала. На 10-ия ден започнаха свадите. Той не може да одобри това, че съм толкоз мощна като жена и певица. Много е ревностен. Все съм виждала фамилии да се карат, но по този начин за гъдел, по какъв начин ще ми протяга ръка “, сподели тогава Софка.

Към днешна дата тя не желае да приказва за предишното, само че близки до звездата разкриват пред „ България Днес “, че щом е решила да се дами за него, значи му е дала прошка. Освен багра чалга звездата претърпя и аборт, макар голямото си предпочитание да стане майка за повторно след първия си наследник Лоренцо. На 5 февруари изненадващо двойката подписа в компанията на кумовете си. На 24 март следва грандиозната женитба.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР