Броени часове след като днес се яви пред съда на

...
Броени часове след като днес се яви пред съда на
Коментари Харесай

Дзвера пусна за продажба ламборджинито на Отварачката

Броени часове откакто през днешния ден се яви пред съда на разпит за хипотетичния побой над половинката си - фолк певицата Мария, баровецът Мирослав Соколов пусна в няколко уеб страницата за продажба на коли първокласния джип на Отварачката.

Червеното Ламборджини Урус е оповестено за 499 000 лв.. Колата е създадена преди към 2 години, а Мара го получи за рождения си ден през януари.

Певицата се фръцкаше с номер СВ2М2М, който е запазена марка на фамилията. 15 бона костват регистрационните табели със златния номер. Комбинацията от 2 и М е алегорично и е обвързвано с имената на двойката – Мария и Миро.



Лихварят Миро Дзвера подари на Мария 4 коли за по-малко от 2 години – първата беше Мерцедес, Бентли, Ферари и въпросния джип.

Урус е най-мощният и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Суперколата форсира от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да доближи оптималната скорост от 305 км/ч.

Сред многочислените екстри на джипа се керамични спирачки, черна тапицерия на тавана в кожа „ Alcantara “, 360-градусови камери, фабрично затъмнени топло и шумоизолационни стъкла, седалки с затопляне, надуване, обдухване и разтривки, смарт телефон интеграция, компютърни асистенти за следване на пътната маркировка, за попречване на произшествия, за самопаркиране, за промяна на пътната лента, за различаване на пътни знаци и за дълги светлини.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР