Броени часове преди началото на финалния турнир за Money +

...
Броени часове преди началото на финалния турнир за Money +
Коментари Харесай

Александър Иванов: За нас, като клуб, е чест да домакинстваме на финалните битки на Money + Купа България 2023

Броени часове преди началото на финалния шампионат за Money + Купа България 2023, волейболен Пазарджик приветства почитателите на спорта. 


На специфична конференция, състояла се този четвъртък в гранд хотел “Хебър ”, Живко Желев (президент на НВЛ), Тодор Попов (кмет на община Пазарджик), Александър Иванов (президент на ВК Хебър Волей) и Атанас Върбанов (Маркетинг шеф на НВЛ) приказваха пред медиите, споделяйки високите си упования по отношение на събитието, което ще владее сърцата на волейболните почитатели в идващите три дни. 



 “Благодаря за отношението, за уважението и за гласуваното доверие - за следващ път домакинстваме този заключителен шампионат. Нашето предпочитание, несъмнено, е всяка година да сме домакини, само че разбираме, че би трябвало да е най-малко през година. За нас, като клуб, е чест да домакинстваме финалните борби в този нов формат. Надяваме се да се получи сполучливо събитие, с цел да има повече позитивни страсти, завладяващи борби, и в последна сметка, да зарадваме хората. Като уредници, ще създадем всичко допустимо това да се случи. Приготвили сме разнообразни действия и задачата ни е да създадем същински театър. Нямаме самообладание шоуто да стартира - в Пазарджик в идващите дни ще се състезават 8 тима от Ефбет Супер Волей, 2 от Висша лига и 2 от женската лига. 12 тима - това е доста! ”, съобщи Александър Иванов, президент на ВК Хебър Волей.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР