Броени часове остават до настъпването на Гергьовден и празника на

...
Броени часове остават до настъпването на Гергьовден и празника на
Коментари Харесай

Тези СНИМКИ взривиха мрежите! Всички се питат какъв е този военен звяр, който обикаля столицата…

Броени часове остават до настъпването на Гергьовден и празника на Българската войска. В столицата от през вчерашния ден към този момент идва тежката техника, която ще бъде показана на парада. Освен обичайните танкове обаче, столичани тази година подвигат много звук към ракетите, които минават по софийските улици.

Кадри от прекосяването на техниката към този момент се завъртяха в обществените мрежи. най-зрелищни се оказаха тези от жълтите павета. Снимките породиха яростни полемики които варираха от типа на ракетата, до това дали настилката ще издържи тежестта.

Припомняме в резюме и програмата на парада: По традиция сутринта на 6 май пред паметника на Незнайния войник ще се организира освещаване на бойните флагове и знамената-светини. Военният церемониал, който ще стартира тъкмо в 10 ч., ще бъде под командването на военачалник – майор Михаил Попов, пълководец на Сухопътните войски. Ще дефилират представители на всички типове въоръжени сили, както и блокове от Военна академия „ Г.С.Раковски”, Националния боен университет „ Васил Левски” и работа “Военна полиция”.

В центъра на София ще преминат танкове Т-72, гаубици, бойни машини на пехотата, зенитно-ракетен комплекс „ ОСА”-AK, реактивна система за залпов огън „ Град”, ракетен комплекс „ Точка”, пускови установки от зенитно-ракетни комплекси С-300, С-125 и С-200, както и бронирани джипове „ Хамър”. Вертолет Ми 17 ще прелети с националния байрак, в парада ще вземат участие също вертолети Ми-24 и АS-532 AL „ Cougar”, транспортен аероплан „ Spartan”, образователните самолети L-39ZA и „ Пилатус” и бойните изтребители Су-25 и МиГ-29, осведоми Блиц.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР