Броени часове до връщането на неизпълнения втори мандат от “

...
Броени часове до връщането на неизпълнения втори мандат от “
Коментари Харесай

Преди третия мандат: Какви са нагласите на парламентарните сили за правителство?


Броени часове до връщането на неизпълнения втори мандат от „ “ на президента. Шансът за сформиране на държавно управление е в третия мандат, а огромният въпрос е кой кого ще поддържа.

„ “

„ Поведението ни ще бъде градивно. Нашият фокус ще са политиките. Който получи мандата, ще би трябвало да дефинира а политиките. Ако желаеме да тръгне от нашата декларация с целите, а в случай че желае може да извади управническа програма- това е въпрос на решение. Ние ще се включим в диалози “, изясни Николай Денков от „ “.

Нагласата на

„ Ако мандатът отиде при или „ “, няма да го поддържа. При всички други разновидности ще участваме в диалози, само че дали ще подкрепим – ще преценим според от това какво се записва в една бъдеща стратегия. Моментът е доста значим и основен за България. Изискват се взаимни отстъпки, само че те би трябвало да са рационални, да не обезличават партиите, да слагат националния интерес, спокойствието и сигурността на страната. Не желая да избързваме “, съобщи в „ Тази неделя “ ръководителят на.

„ “

„ Ако имаме мандат, ще беседваме с всички партии, като стартираме от най-малката партия във прогресивен ред. Започваме с „ “ и продължаваме до най-голямата партия. В тези диалози считам, че всички би трябвало да не помнят за алените линии, да ги оставят в една директория и да се приказва единствено по въпросите, които могат да обединят партиите “, разяснява арх. Виолета Комитова от „ “.

От на следващия ден президентът Румен Радев има период от седем дни, в които да връчи третия мандат на една от останалите политически сили в Народното събрание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР