БРИЗБЕН, Австралия (AP) — Кметът на Бризбейн Адриан Шринър напусна

...
БРИЗБЕН, Австралия (AP) — Кметът на Бризбейн Адриан Шринър напусна
Коментари Харесай

Кметът на Бризбейн напусна организационния комитет на Олимпиадата през 2032 г., осъжда разходите за стадион

БРИЗБЕН, Австралия (AP) — Кметът на Бризбейн Адриан Шринър напусна междуправителствения комитет, претрупан с организирането на Олимпийските игри в Бризбейн през 2032 година, като я назова „ безсмислена talkfest “ и „ дисфункционален фарс “.

Това е първото доста разделяне за уредниците на кандидатурата, която беше определена през 2021 година от Международния олимпийски комитет за хазаин на игрите през 2032 година

Така нареченият конгрес на водачите включва представители от трите равнища на ръководство и други организации и е предопределен да обезпечи Олимпиадата и да сътвори завещание за Куинсланд. Нейната задача е да работи с държавното управление на щата Куинсланд на премиера Анастасия Палашчук за „ развиване на значимите места, села и транспортна инфраструктура “ за Игрите.

Но Шринър сподели, че групата е била употребена единствено за „ усмиряване на основни заинтригувани страни, до момента в който всички действителни решения бяха взети от държавното държавно управление при закрити порти.

„ Реалността е, че постоянно сме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР