Бритни Спиърс за първи път коментира новината за развода си

...
Бритни Спиърс за първи път коментира новината за развода си
Коментари Харесай

Бритни Спиърс проговори за развода си: Не можех повече да понеса болката


Бритни Спиърс за първи път разяснява новината за развода си със Сам Асгари. Звездата разгласява изказване в Instagram, съпроводено с обичайно танцово видео за профила си. „ Както всички към този момент знаят , Хесам (пълното име на Сам -ред.) и аз към този момент не сме дружно . Шест години са доста време за една връзка, тъй че съм малко шокирана, само че няма да изяснявам за какво, това не е работа на никого. Честно казано, просто не можех повече да понеса болката “, написа певицата.



Бритни благодари на другари, чиято поддръжка е почувствала на „ телепатично равнище “ и добави, че е привикнала да бъде мощна: „ Моят Instagram основава съвършена картина, само че в реалност въобще не е по този начин - мисля, че всички разбираме това. Бих желал да покажа страстите и сълзите си, това, което в действителност усещам, само че по някаква причина постоянно криех слабостите си ”, споделя още певицата.

Звездата даде заем за тази линия от характера си на татко си, който в продължение на 13 години беше неин аставник: „ Ако не бях „ мощен боец “ на татко си, щях да ме отведат някъде, с цел да ме „ поправят “ от лекари. Въпреки че тогава имах най-голяма потребност от семейство. Любовта би трябвало да е безусловна. Така че ще продължа да бъда мощна и да се оправям. В момента се оправям ужасно. "

 
               

На финала Бритни пожела на почитателите си „ прекрасен ден “ и ги посъветва да се усмихват по-често.
 

Припомняме, че Бритни Спиърс и Сам Асгари р ешиха да се разведат единствено година след сватбата . В същото време, съгласно изданието Page Six, Сам изиска да преразгледа брачния контракт и да усили размера на компенсацията. Иначе той сякаш се заканвал да оповести някои " неуместни детайлности " от персоналния живот на певицата.

Говорителят на Асгари обаче отхвърли това пред Едноличен търговец: „ Твърди се, че Сам оспорва контракта и заплашва някогашната си брачна половинка да направи видеоклиповете обществени. Това е безспорна неистина , той няма и в никакъв случай няма да има зли планове към нея. Сам постоянно я е подкрепял и ще продължи да го прави. "

TMZ по-рано заяви, че Бритни е изневерила на Сам с един от домашните помощници в дома им в Калифорния и Асгари разполага с видеозапис, с цел да го потвърди. Съобщава се също, че майката на певицата била гневна, когато научила, че Сам е подал молба за бракоразвод.



По-рано вестник „ Дейли мейл “ разгласява също детайлности за развода - сред двамата постоянно е имало физическа разпра .

Бритни на няколко пъти е удряла Сам, а един път, до момента в който той спял, певицата почнала да го постанова, до момента в който окото му посиняло. Асгари се оплакал на свои другари, че певицата го нападнала физически, написа TMZ и добави, че това е една от аргументите да напусне общия им дом. Източникът показва още, че е имало доста сбивания , когато даже се е налагало да се намесва защитата, а Асгари постоянно е спял на друго място.

Кулминацията пристигнала след последния им " гневен спор ", когато той изрично си тръгнал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР