Бритни Спиърс явно го е ударила на живот след раздялата

...
Бритни Спиърс явно го е ударила на живот след раздялата
Коментари Харесай

Шантавата Бритни Спиърс пак си развя голата трътка на плажа

Бритни Спиърс очевидно го е блъснала на живот след раздялата с младото си мъжле Сам Асгари и отново зарадва почитателите си в обществените мрежи със фотоси, които прикриват прекомерно малко от 42-годишната й апетитна фигура. Певицата не посочи къде тъкмо „ ваканцува “, само че съобщи, че се любува на слънчевите лъчи и не е в мъжка компания.

Остава въпросът кой тогава е снимал фотосите, на които Бритни първо се появява както майка я е родила, като на един от фрагментите е прикрила дупето си с ръка, а гърдите със сърчице. На различен фотос пък поп принцесата е със жълт бански, само че не се свени да смъкне долнището задоволително, с цел да се насладим на интимните й татуировки. Никой обаче не обръща към този момент задоволително внимание на голите фотоси на Бритни. Дори на най-запалените й фенове те са писнали до досада.

Заедно със фотосите, на които телесата й са много закръглени, Бритни Спиърс ненадейно съобщи, че минава на диета. Шантавелата ще практикува по този начин известното напоследък отчасти недояждане, в което имаш право да се храниш единствено 6 часа в денонощието, а в останалите 18 не би трябвало да слагаш нищо в устата си с изключение на вода.

Източник: вестник „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР