Бритни Спиърс винаги е успявала да провокира, обърка и държи

...
Бритни Спиърс винаги е успявала да провокира, обърка и държи
Коментари Харесай

Тормозена ли е Бритни Спиърс от майка си

Бритни Спиърс постоянно е успявала да предизвика, обърка и държи в напрежение почитателите си. За никого не е загадка, че певицата има извънредно комплицирани връзки със фамилията си - включително влизат освен татко ѝ Джейми Спиърс, сестра ѝ Джейми Лин, брат ѝ Брайън, само че и майка ѝ - Лин Спиърс.
 Бритни Спиърс, Сам Асгари и премеждието ѝ с колата по автомагистрала в Лос Анджелис
Oops!... I Did It Again - новите инциденти на Бритни Спиърс

За първи път ли ѝ е

През ноември 2021 година в обява, която по-късно изтри, Бритни Спиърс съобщи, че майка ѝ - Лин Спиърс, въпреки постоянно да е предпочитала да стои в сянката на скандалната история към попечителството на щерка си, е директно обвързвана с натиска над Бритни от първия ден.

Сега Бритни Спиърс продължава да обяснява обстановката, в която се е намирала. Тя употребява своя Instagram, с цел да се оплаче от неналичието на поддръжка и грижа от страна на околните си, изключително майка си.

Бритни разгласява серия от скрийншотове на известия, които твърди че е писала до майка си през 2019 година от психиатричната клиника. Съобщения, които по думите ѝ Лин Спиърс е пренебрегнала, пишат от Page Six.
 Снимка 578151

" Разказвала ли си на хората и по какъв начин криеше кафето всяка заран от мен? Каза ли им, че всяка заран, когато се пробвах да намеря кафе, нямаше мои фотоси в кухнята, а единствено на Мади и Джейми Лин? " - продължава тя, визирайки надлежно племенницата и сестра си. " Всяка заран слагах моя фотография до вас, и всяка заран я прибирахте, преди да се събудя! "

Лин Спиърс пък упорства за противоположното - че също пази историята на диалозите и че истината изобщо не е такава. Тя твърди, че я обича безпределно доста.
 Бритни Спиърс, Лин Спиърс, Instagram и за какво певицата изтри профила си няколко седмици след сватбата си
Упс, Бритни отново го направи

Винаги съумява да държи почитателите си напрегнат

Бритни Спиърс обаче освен не има вяра на думите на майка си, ами я назовава " шегаджийка " за това, че се преструва на " виновен родител " и продължава да " играе любяща майка ".

" Имаш нахалството да показваш известията си, когато знаеш, че сте ме наранили толкоз доста, че даже не е смешно ", написа още Бритни.

Изпълнителката изяснява също, че в нощта преди да бъде отведена в психиатрично заведение през 2019 година, тя е преспала у майка си с другари по нейна покана, само че след това е схванала, че те са възнамерявали всичко, с цел да я отведат в клиниката.

" Ти ме малтретира ", безапелационна е Бритни Спиърс.
 Бритни Спиърс, Baby One More Time и какви самопризнания за фамилията си направи поп иконата
Кой направи на глупачка Бритни Спиърс

Отново изумяващо самопризнание

И до момента в който майка и щерка явно към момента имат какво да обясняват, бащата на Бритни, Джейми Спиърс, беше упрекнат, че е следил диалозите и известията на певицата на мобилния ѝ телефон, до момента в който е изпълнявал функционалностите на неин аставник. По-рано той твърдеше, че " дейностите му са били осъществени със знанието и единодушието на Бритни ", което явно не е по този начин, напомнят от BuzzFeed News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР