Бритни Спиърс твърди, че веднъж се разбра“ с Бен Афлек

...
Бритни Спиърс твърди, че веднъж се разбра“ с Бен Афлек
Коментари Харесай

Бритни Спиърс твърди, че веднъж се е РАЗБИРАЛА с Бен Афлек в шокираща публикация в социалните медии - но по-късно е „забравила“ срещата... след като изсипа мръсотията за хвърлянето на Колин Фарел през 2003 г.

Бритни Спиърс твърди, че един път се „ разбра “ с Бен Афлек в последния си фрапантен пост в обществените медии с Колин Фарел, което тя в детайли разказва в записките си „ Жената в мен “.

Нобителката на Грами в началото се срещна с номинирания за Оскар посредством „ другар промоутър на клуба “, преди да посети него на снимачната площадка на неговия филм от 2003 година S.W.A.T. и нещата се разгоряха много бързо.

В записките си Бритни оприличи тяхната „ буйна “ любовна връзка с „ махленски пердах “ и сподели, че са били „ на всички места друго'.

'Сбиване е единствената дума за това - бяхме един против различен, борейки се толкоз буйно, че като че ли бяхме в махленски пердах, “, написа Бритни.

След това Спиърс участва на премиерата на кино лентата на Фарел The Recruit, където сподели на кореспонденти: „ Ние не се срещаме. Тя е сладко, сладко момиче. Нищо не се случва – единствено другари. “

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР