Бритни Спиърс се нахвърли на Селена Гомес заради речта ѝ

...
Бритни Спиърс се нахвърли на Селена Гомес заради речта ѝ
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се нахвърли върху Селена Гомес заради речта от 2016

Бритни Спиърс се нахвърли на Селена Гомес поради речта ѝ на Американските музикални награди през 2016 година, в която тя насърчи дамите да демонстрират по-малко от телата си в Instagram.
Прочетете още
" Не обичате ли просто дързостта на дамите, които стоят твърдо, получавайки награди, и приказват за убежденията си, че не би трябвало да демонстрират телата си в инстаграм???!!!!! ", написа 40-годишната певица, на който е в червени бикини.

След това Спиърс видимо продължи да разнищва музикалния клип " Ice Cream " от 2020 година, който Гомес снима с южнокорейската момичешка група BLACKPINK.

" Те споделят:  " Това НЕ е нещо, което аз бих направила ", само че тъкмо тези дами получават видеоклипове с бюджет от 4 милиона $ за смучене и олизване на сладолед!!!! ", твърди тя и прибавя, че дамите би трябвало да избират по какъв начин да " разголват " своите " красиви тела ".

" Така че идващия път, когато видя някой с огромен бюджет да смуче близалки, само че да произнася обективни речи, срамувайки се от други дами за това, че излагат телата си на показ, бих желала да кажа на тези хора да не бъдат лицемери ", продължи Спиърс.

Оттогава певицата на " Toxic " е актуализирала обявата си. Въпреки че фотографията по бикини остава в профила ѝ, тя е редактирала надписа до три елементарни емотикони с рози.

Както към този момент съобщихме, Гомес произнесе речта си на AMA, откакто завоюва премията " Любима поп/рок изпълнителка " на премиите през 2016 година

" Не желая да виждам телата ви в Инстаграм ", сподели 30-годишната певица на публиката.  " Искам да видя какво има тук в сърцата ви. Не се пробвам да получавам удостоверение, нито пък към този момент нуждая се от него ".

Много почитатели на някогашната звезда на " Дисни " я поддържаха в мненията към поста на Спиърс, като написаха неща като:  " Напълно неправилно си схванала какво сподели Селена и си го приела персонално. Не всичко е за теб. "

Друг коментар гласи:  " Селена не е посочила нищо друго с изключение на обич и поддръжка за теб през годините, а в подмяна получава ежеседмични съмнителни постове в инстаграм от теб... осъзнай се, момиче. "
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР