Бритни Спиърс притежава своя разказ. В ексклузивно интервю за списание

...
Бритни Спиърс притежава своя разказ. В ексклузивно интервю за списание
Коментари Харесай

Бритни Спиърс си спомня как се е чувствала като „дете-робот“ под настойничество в нови мемоари

Бритни Спиърс има своя роман.

В извънредно изявление за списание People, с цел да разпространява идните си записки „ Жената в мен “, Спиърс приказва за това, че се усеща подготвена да разкрие историята на живота си.

„ През последните 15 години или даже при започване на кариерата си седях, до момента в който хората говореха за мен и разказваха моята история вместо мен “, сподели тя пред изданието. „ След като излязох от консерваторството си, най-сетне бях свободен да опиша историята си без последици от хората, които дават отговор за живота ми. “

13-годишното консерваторство на Спиърс завърши през ноември 2021 година, което й върна властта върху нейните финансови и медицински решения.

Един от нейните избори беше да напише книгата. Тя сподели, че е било мъчно да преразгледа мрачни моменти в живота си, в това число „ да не получи и момент успокоение, присъдите от непознати, които даже не ме познават, свободата ми да е отнета от мен от фамилията ми и държавното управление [и] изгубвам пристрастеността си към нещата, които обичам. “

Хората споделиха някои фрагменти от „ Жената в мен “.

Спиърс, която в този момент е на 41, написа за това, че не се е чувствала като стара под нейното наставничество.

„ Станах робот. Но не просто робот – нещо като дете-робот “, се споделя в фрагмента от нейната книга. „ Бях толкоз инфантилизиран, че губех елементи от това, което ме караше да се усещам като себе си. “

„ Опекунството ме лиши от женствеността ми, трансформира ме в дете. На сцената станах повече същина, в сравнение с човек. Винаги съм чувствал музика в костите и кръвта си; те откраднаха това от мен.

Спиърс също написа за „ смазващите душата “ години, когато й липсва персонална автономност, като написа, че се е чувствала „ като сянка на себе си “.

„ Това е, което е мъчно за пояснение, какъв брой бързо можех да се двоумя сред това да бъда малко момиче и да бъда младеж и да бъда жена, заради метода, по който ме бяха ограбили от свободата ми “, написа Спиърс. „ Нямаше метод да се държа като възрастен, защото нямаше да се отнасят с мен като с възрастен, тъй че щях да регресирам и да се държа като малко момиче; само че тогава моето възрастно аз щеше да се отдръпне - единствено моят свят не ми позволяваше да бъда възрастен.

“The Woman in Me ” би трябвало да излезе на 24 октомври.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР