Бритни Спиърс празнува 28-мия рожден ден на Сам Асгари. 40-годишната

...
Бритни Спиърс празнува 28-мия рожден ден на Сам Асгари. 40-годишната
Коментари Харесай

„Искам всичко с теб“: Бритни Спиърс споделя трогателна честитка за годеника си

Бритни Спиърс чества 28-мия рожден ден на Сам Асгари.

40-годишната носителка на премията „ Грами “ пожела на годеника си благополучен рожден ден в четвъртък по време на тропическото им странствуване, като показа сладка признателност към персоналния треньор със фотография, на която са пред прелестен залез във Френска Полинезия.

„ Честит рожден ден на годеника ми... Обичам те толкоз доста... Искам семейство с теб... Искам всичко с теб!!!! “ Спиърс написа в обявата.

Тя и Асгари оповестиха годежа си през септември предходната година, откакто се срещнаха на снимачната площадка на музикалния си клип „ “Slumber Party " през 2016 година „ Бритни е в възторг “ , споделя източник пред People, откакто Асгари задава въпроса в дома ѝ в Лос Анджелис.

„ Сам е опората на Бритни от години. Той се грижи тя да се храни добре и да тренира “, сподели различен вътрешен източник пред People през юни. „ Тя разчита на него за всичко. Той също работи и има собствен личен живот, само че е в близост, доколкото може. “

Спиърс сподели годежния си пръстен с кръговиден елмаз в понеделник, като разгласява видео, на което двамата с Асгари отлитат с частен аероплан за празнуването на тропическия му рожден ден.

„ Нека стартират празненствата по случай рождения ден на моя прелестен избраник... Обичам го толкоз доста!!! “ Спиърс написа под фрагмента. „ Моят воин... моят ментор... моята опора... моето самодоволство... моята обич!!! Надявам се да получиш всичко и още повече за рождения си ден!!! “

Преди това двойката посрещна ново попълнение предишния месец, като показа кученцето си, австралийска овчарка, Сойер в Instagram. „ Господи,.... можеш ли да имаш две любови на живота си, тъй като той е на второ място!!!! “ Спиърс написа тогава.

„ Мисля, че той ме схваща, изключително с тези очи... кара сърцето ми да се разтапя... има потребност от мен и това ми харесва!!!!! “, добави тя.

Спиърс, чието 13-годишно опекунство завърши през ноември, , в която разкрива какъв е бил животът и повреме на попечителството ѝ.
 Най-добрите живи осъществявания на принцесата на поп музиката  Най-добрите живи осъществявания на принцесата на поп музиката  Най-добрите живи осъществявания на принцесата на поп музиката  Най-добрите живи осъществявания на принцесата на поп музиката
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР