Бритни Спиърс обяви годежа си с дългогодишния си приятел Сам

...
Бритни Спиърс обяви годежа си с дългогодишния си приятел Сам
Коментари Харесай

Бритни Спиърс изненада феновете си с радостна вест

Бритни Спиърс разгласи годежа си с дългогодишния си другар Сам Асгари, оповестиха международните осведомителни организации.

39-годишната певица разгласява в Инстаграм фотография с пръстен на ръката си и добави, че не може да повярва какво се случва, като незабавно заваляха поздравления. Повече от 1,6 милиона души харесаха обявата за няколко часа.

Пръстенът е с четирикаратов елмаз, като от вътрешната му страна е гравирано "лъвица " - по този начин я назовава Асгари.

27-годишният Сам Асгари е артист и треньор по фитнес. Двамата с Бритни се познават от към пет години. Срещат се на снимачната площадка на видеоклипа към песента ѝ "Slumber Party ".
Бритни разгласи новината няколко дни откакто татко ѝ подаде документи да бъде прекъснато попечителството му върху нея. То беше учредено преди 13 години поради нейни психологични проблеми, само че тя възрази в съда против него.

През 2020 година назначеният от съда юрист на Бритни изиска да бъдат променени изискванията на попечителството и татко ѝ да бъде отхвърлен. Временно един от попечителите ѝ е мениджърката ѝ Джоди Монтгомъри. През юни певицата сподели пред арбитър, че желае да се омъжи за Асгари и да има дете от него, само че татко ѝ не разрешава. Тя още не може да подписа брак без позволение от настойник.

Бритни Спиърс беше омъжена за Кевин Федърлайн, от който има двама сина на 14 и 15 години. За малко беше омъжена и за приятеля си от детството Джейсън Александър през 2004 г.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР