Бритни Спиърс иска извинение от охранител на баскетболния играч Виктор

...
Бритни Спиърс иска извинение от охранител на баскетболния играч Виктор
Коментари Харесай

Бритни Спиърс иска извинение след получен удар в лицето

Бритни Спиърс желае опрощение от охранител на баскетболния състезател Виктор Уембаняма в Лас Вегас, който я блъснал по лицето, оповестиха международните информационни организации.

Певицата разгласява известие в своя Инстаграм профил по отношение на случая. Според Спиърс отговорността за случилото се е на Уембаняма. " Травматичните прекарвания не са нови за мен. Но не бях готова за това, което ми се случи ", се споделя в обявата на Спиърс.

В Инстаграм тя споделя, че е разпознала 19-годишния баскетболист в лобито на хотел, а по-късно го е видяла още веднъж в ресторант. При повторната среща Бритни Спиърс решила да заприказва и да поздрави Уембаняма за триумфите му. " Беше доста шумно и по тази причина го хванах за рамото, с цел да привлека вниманието му. Неговият охранител ме удари по лицето, без да се огледа, пред всички. Почти ме събори и очилата ми паднаха ".

Уембаняма разказа случката по различен метод пред кореспондент на телевизионния канал " КЕНС 5 " Нейт Райън. " Тази жена ме хвана откъм гърба. Не за рамото. Знам единствено, че защитата ми я бутна. Не знам с каква мощ, само че я бутна. Не се стопирах, продължих и се любувах на приятната вечеря. "

Френският състезател добави, че по времето на случая не е знаел, че това е Бритни Спиърс. 

" Разбрах, че спортистът е споделил в изказване, че съм го хванала откъм гърба, само че аз единствено го допрях по рамото ", се споделя в изказването на Спиърс. 

Охранителят , упрекнат, че е блъснал Бритни Спиърс, е Деймиън Смит, началник на защитата на " Сан Антонио Спърс ". През предишния месец Уембаняма подписа контракт с " Шпорите " от Сан Антонио.
Бритни Спиърс оспори законността на дейностите на Смит и съобщи, че " обществените фигури би трябвало да дават образец за почитание към всички ".

" Около мен непрестанно има хора ", сподели носителката на " Грами ". " През тази нощ бях заобиколена от група от най-малко двайсетина фенове. Охраната ми не е блъснала никого от тях. "

Сайтът " Ти Ем Зи " заяви, че Деймиън Смит се е извинил на Бритни Спиърс и тя е приела извинението му. Но поп певицата заяви, че чака обществено опрощение от баскетболиста Уембаняма, от неговата защита или от тима. " Тази история е доста смущаваща за шерване пред целия свят, само че се случи. "

Певицата е подала сигнал до полицията в Лос Анджелис. Органите на реда оповестиха в свое известие, оповестено в " Лос Анджелис Таймс ", че случаят е документиран, няма арести и към този момент няма да бъдат подхванати спомагателни дейности. 

В настрана изказване брачният партньор на Спиърс Сам Асгари осъди дейностите на Смит, само че отбрани Уембаняма. По времето на случая Асгари е бил дружно със брачната половинка си. 

" Насилническото държание на охранител, който не умее да се управлява, не трябва да хвърля сянка върху достиженията на един млад и обещаващ състезател. Трябва да упрекваме индивида, който направи това, и да осъдим неналичието на почитание към дамите ", се споделя в изказването на Асгари.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР