Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха миналия юни след

...
Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха миналия юни след
Коментари Харесай

Пред раздяла ли са Бритни Спиърс и Сам Асгари

Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха предишния юни след пет години връзка и по-малко от година след годежа. И въпреки постоянно досега да демонстрираха огромната си обич един към различен, се появиха съмнения, че двамата имат проблеми в брака и даже, че краткотрайно да се разделили.

Причината за тези изказвания се крие в няколко папарашки фотоси, правени по друго време прес последните дни, на които се вижда, че нито един от двамата не носи венчалната си халка. 

41-годишната поп звезда беше хваната, до момента в който слиза от задната седалка на автомобила си точно преди да се качи на частен аероплан в Лос Анджелис. В момента тя е на отмора в Хавай с дългогодишния си управител Кейд Хъдсън, с което се изфука в Instagram през последните дни.
 Бритни Спиърс, Сам Асгари и за какво брачният партньор ѝ избухна против медиите
Поредната драма в живота на Бритни Спиърс

Но пък постоянно има поддръжката на своя брачен партньор

Само няколко дни откакто напуща Ел Ей без пръстена си и брачният партньор ѝ Сам е уловен без сватбената си халка по време на разходка близо до дома им в Thousand Oaks. 

Бракът на двойката напоследък се гледа под лупа от задграничните медии и почитателите, след като по-рано този месец Бритни събуди съмненията с едно клипче, в което си спомня положителните времена преди третия й брак.

Във видеото, което демонстрира нея и Сам по време на пътешестване до Мексико, Бритни размишлява по какъв начин е била " толкоз щастлива " в пътуването, подхванато преди обилната им женитба. " Завръщане в Мексико... преди да се оженя... толкоз щастлива и глупава бях тук. "
 Бритни Спиърс, психическото й положение, зависимостта от лекарства и по какъв начин е певицата
Притеснително ли е положението на Бритни Спиърс

Според околните й, да

Написаното не остана неусетно от почитателите, които разясниха: " Значи в този момент не е щастлива? "

" Тя очевидно не е щастлива в този момент, само че това също ме кара да кажа... бракът към момента наподобява подправен ", разгласява различен потребител в Instagram.

Сватбата на Сам и Бритни през юни 2022 година беше охолно събитие, извършено в дома на суперзвездата в Thousand Oaks. На него участваха голям брой звезди, като Парис Хилтън, Мадона, Селена Гомес и Дрю Баримор.
 Бритни Спиърс, Сам Асгари, избягалото куче Порша и позвъняванията на почитателите в полицията
Поредни неприятности в фамилията на Бритни Спиърс

Ето от кое място идват този път

Отчужденото семейство на Бритни - в това число нейните спорни родители Джейми Спиърс и Лин Спиърс - не бяха сред поканените. Сватбата пристигна 15 години след проваления й втори брак с някогашния танцьор Кевин Федърлайн, който завърши през 2007 година Бившата двойка има двама сина - Джейдън (16 г.) и Шон Престън (17 г.), макар че Бритни е в обтегнати връзки с двете си деца през последните години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР