Бритни Спиърс и Сам Асгари го направиха официално. Двойката сключи

...
Бритни Спиърс и Сам Асгари го направиха официално. Двойката сключи
Коментари Харесай

Сватбата на Бритни Спиърс и Сам Асгари в дома им в Лос Анджелис

Бритни Спиърс и Сам Асгари го направиха публично. Двойката подписа брак в четвъртък, 9 юни, на гала в уединения си дом в Тузънд Оукс в Лос Анджелис.

Певицата се среща с артиста и фитнес специалиста през октомври 2016 година на снимачната площадка на музикалния си клип " Slumber Party ". Неговата фотография беше една от многото, които звездата трябваше да пресее и да избере. Избрала го е още щом го е зърнала. " Не ми се наложи да се явявам на прослушване ", споделя той.

Минават няколко месеца и Бритни намира номера на Сам в чантата си. " Казах си: " Той е в действителност сладостен. Този човек е в действителност сладостен ", споделя тя на радиоводещ през 2017 година " Тогава му се обадих и от този момент... той е просто доста занимателен и радостен човек. "

 

Бритни направи връзката им публична в Instagram на Нова година през 2017 година, като разгласява фотография на нея и Сам на вечеря. Двамата са създали доста взаимни видеоклипове за тренировки в тандем. " Упражненията ги изобретявам аз, само че видеоклиповете са дело на моята по-добра половинка. Тя е режисьор на видеото - споделя Сам. " Това е доста занимателно и аз се обръщам към тях с усмивка. " Когато акцията за преустановяване на настойничеството над Бритни набира скорост, Сам обществено я поддържа, разгласява селфи с тениска #FreeBritney и чества дружно със звездата, когато контролът на татко ѝ върху персоналния ѝ живот и финанси е преустановен.

Двойката се сгодява през септември 2021 година, когато Сам подарява 4-каратов елмаз с кръгла брилянтна полировка в платинена обковка от Роман Малаев. Сам е гравирал в лентата " Лъвица " - специфичния си прякор за Бритни.

 

Пред дома на двойката, който беше обсипан с розови и бели рози за сватбата, беше ситуиран бял кон със златни копита, който теглеше карета, подобаваща за принцесата на попа. Десетминутната гала се състоя под шатра, покрита с кадифена червенина. Сред гостите бяха Мадона, Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Картър Реум, Кати Хилтън, Мария Менунос, Ансел Елгорт, will. i. am, мениджърът ѝ Кейд Хъдсън и Донатела Версаче.

 width=

След церемонията беше време за празнуване. На празненството Бритни се преоблича в още три визии. Черна мини рокля беше последвана от двуцветен тоалет, а най-после - от алена мини рокля, всички на Versace. Съвременният кетъринг сътвори тортата с цитрусови цветове на двойката, а музиката беше на DJ Алберт.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР