Бритни Спиърс и дългогодишният й партньор Сам Асгарисе се омъжиха

...
Бритни Спиърс и дългогодишният й партньор Сам Асгарисе се омъжиха
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се омъжи, бившият й се опита да развали церемонията

Бритни Спиърс и дългогодишният й сътрудник Сам Асгарисе се омъжиха в Южна Калифорния. Това се случи няколко месеца откакто поп звездата се освободи от дългогодишното настойничество на татко си.

" Много съм разчувствуван, че този ден пристигна и те към този момент са женени. Знам, че той от дълго време искаше това. Сам е толкоз грижлив и оказващ поддръжка на всяка стъпка от пътя ", сподели Брендън Коен, който е представител на Асгари.

Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха девет месеца откакто оповестиха годежа си и близо седем месеца откакто певицата завоюва свободата си от попечителството на татко си.

Певицата заяви при започване на годината, че е бременна, само че през март Бритни Спиърс заяви, че е претърпяла импровизиран аборт.

Спиърс и Асгари са се срещнали още през 2016 година на фотосите за клипа към песента ѝ " Slumber Party ".

Сватбеният ден не мина без непредвидена драма - първият брачен партньор на певицата беше задържан, откакто се опита да го провали.

Полицаите са се отзовали на сигнал за нелегално навлизане след 14:00 часа локално време в четвъртък. По думите му първият брачен партньор на поп певицата, Джейсън Александър, е бил арестуван на мястото на церемонията.

Хендерсън добави, че Александър е бил задържан, откакто чиновниците на реда са забелязали, че има заповед за задържането му в различен окръг.

Джейсън Александър се включи онлайн в Инстаграм, когато се приближи до защитата на събитието. Предавайки от съвсем празна, само че украсена стая, той съобщи, че Спиърс го е поканила.

" Тя е моята първа и единствена брачна половинка ", сподели Александър, който за малко беше женен за Бритни Спиърс - негова другарка от детството, през 2014 година Бракът им продължи единствено 55 часа. Преди това Бритни беше омъжена за Кевин Федърлайн, от който има двама сина на 14 и 15 години.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР