Бритни Спиърс за развода на Сам Асгари: „Не можех да понеса повече болката“

...
Бритни Спиърс говори за първи път, откакто съпругът й Сам
Коментари Харесай

Бритни Спиърс говори за първи път, откакто съпругът й Сам Асгари обяви раздялата им, казвайки, че „не може да понесе повече болката“.

29-годишният г-н Асгари цитира „непреодолими различия“ в молба за развод, подадена в Лос Анджелис в сряда.

Той иска издръжката на съпрузите и плащането на адвокатски такси да бъдат платени от г-жа Спиърс, се посочва в документите.

41-годишната г-жа Спиърс каза, че е "малко шокирана", че нейната шестгодишна връзка с г-н Асгари е приключила.

Обсъждайки раздялата им в публикация в Instagram, певицата написа: „Не съм тук, за да обяснявам защо, защото това честно казано не е ничия работа.“

< p class="ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10">„Играя го силно твърде дълго и моят Instagram може да изглежда перфектен, но е далеч от реалността и мисля, че всички знаем това“, добави тя.

"Бих искал да покажа емоциите и сълзите си за това как наистина се чувствам, но по някаква причина винаги е трябвало да крия слабостите си."

Г-жа Спиърс каза, че ще бъде „колкото мога силна“ и „всъщност се справя дяволски добре“.

Съпругът на Бритни Спиърс Сам Асгари казва, че бракът им е приключил

Г-н Асгари, ирано-американски актьор, модел и фитнес треньор, се срещна с г-жа Спиърс, докато тя снимаше филма видеоклип за нейната песен Slumber Party през 2016 г.

Той беше вокален поддръжник на нейните усилия да сложи край на консерваторството на баща си Джейми; битка, която тя спечели само месеци преди брака им.

Двойката се сгоди през септември 2021 г. и се ожениха на малка церемония миналия юни.

Слухове за брачните им проблеми бяха съобщени в американските таблоиди тази година. Двамата наскоро бяха видени без брачните си халки на публично място.

В собствената си публикация в Instagram г-н Асгари каза: „След 6 години любов и отдаденост на един на друг, жена ми и аз решихме да приключим пътуването си заедно.

"Ние ще запазим любовта и уважението, които изпитваме един към друг, и й пожелавам най-доброто винаги."

Той добави: „Искането за поверителност изглежда нелепо [sic], така че просто ще помоля всички, включително медиите, да бъдат мили и внимателни.“ < /p>

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР