Бритни Спиърс е сключила сделка за книга на стойност 15

...
Бритни Спиърс е сключила сделка за книга на стойност 15
Коментари Харесай

Успехът е най-доброто отмъщение: Бритни Спиърс пише книга с разкази в сделка за 15 милиона долара

Бритни Спиърс е сключила договорка за книга на стойност 15 милиона $.

Според източници-издатели 40-годишната Спиърс е сключила знакова договорка с издателство Simon & Schuster за записките си за кариерата си, токсичният си живот и фамилията си .

Сделката е подписана след наддаване от страна на голям брой издателства за книгата ѝ. Според един от осведомените, който твърди, че "сделката е една от най-големите за всички времена, след тази на семейство Обама. "

За подтекст, правата за книгите на Барак и Мишел Обама бяха продадени през 2017 година, като съгласно известията сумата е надхвърлила 60 млн. $ - най-голямата известна до момента цифра за нехудожествени книги. През 2001 година Бил Клинтън подписа договорка за 15 млн. $ за книгата си "Моят живот ", издадена след президентските избори.

Спиърс за първи път загатна за записки в Instagram през януари, когато разгласява фотография на пишеща машина с надпис "Да стартира ли от НАЧАЛОТО? ". Сделката идва съвсем незабавно (също през януари) "Нещата, които трябваше да кажа " (Things I Should Have Said).

"Моля те, стой с тези безумни неистини за холивудските книги " , моли Спиърс в дълъг пост в Twitter. Скоро по-късно юристът на Бритни Матю Розенгарт връчи на Джейми Лин писмо за преустановяване и отвод, в което я предизвестява да не прави никакви обидни мнения за Бритни по време на рекламната си акция.

"Въпреки че Бритни не е прочела и не има намерение да прочете книгата Ви, тя и милиони нейни почитатели бяха шокирани да видят по какъв начин сте я употребявали за парична полза. Тя няма да търпи това, нито пък би трябвало да го прави ", се споделя в писмото.

В Инстаграм тя също по този начин написа, че може да показа доста истории за родственици, които са седели в профил, до момента в който тя е понасяла изтощителните условия на 13-годишната настойчивост.

"Господи, смили се над душите на фамилията ми, в случай че в миналото дам изявление ".

Откакто през ноември 2021, след 13 години беше прекъснато прословутото настойничество над певицата, Бритни стана обект на редица документални филми, които се концентрират върху правосъдните ѝ борби и опитите ѝ за независимост, доста от които тя подлага на критика.

А по-рано този месец подшушна в обществените мрежи, че работи по първия си музикален план от пет години насам , откакто беше освободена от опеката си. Споделяйки видеоклип, на който танцува, тя написа в Инстаграм: "Това е тийзър за това, което следва да се случи!!!! ".

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР