Бритни Спиърс даде старт на съдебната процедура, целяща да лиши

...
Бритни Спиърс даде старт на съдебната процедура, целяща да лиши
Коментари Харесай

Бритни захвърли дрехите в акт на протест срещу попечителството

Бритни Спиърс даде старт на правосъдната процедура, целяща да лиши татко ѝ от противоречивото настойничество, което му дава надзор върху нейните финанси и свободата ѝ, и да го размени с самостоятелен счетоводител, предадоха международните организации, като се позоваха на правосъдни документи.

Матю Роузънгарт, който неотдавна е юрист на певицата, предходната седмица увери, че е подхванал нападателни и бързи дейности за премахване на Джейми Спиърс от попечителската позиция. Сега в съд в Лос Анджелис има подадено искане да се назначи калифорнийският счетоводител Джейсън Рубин за началник на финансите на поп звездата. Отделно искане пък цели да се отнеме от родителя на русокоската контрола върху активи на стойност 60 милиона $.

Отстраняването на Джейми Спиърс е нещо, за което отдавна упорстват и феновете на изпълнителката, които даже проведоха акция в нейна поддръжка под надслова " Освободете Бритни ".

Според новия юрист на певицата тя е способна сама да избира кой да я съставлява и да назначава кой да ръководи положението ѝ. Адвокатът на татко ѝ обаче сподели, че няма да се отдръпна непринудено от попечителската роля, предава Българска телеграфна агенция. Предходно сходно искане беше отхвърлено от съдийката по случая Бренда Пени.

Сега ново правосъдно съвещание по двете импортирани от новия юрист на Спиърс претенции е планувано за 29 септември.

На фона на всичко протичащо се в живота ѝ, Бритни разгласява провокативни фрагменти в персоналната си Инстаграм страница, въодушевени от обстановката, в която се намира. Дръзките фотоси на звездата, привлекли вниманието на потребителите в платформата, могат да бъдат прегледани като самобитен знак на желанието ѝ да си върне свободата, поемайки още веднъж контрола над живота си.

На фрагментите тя се намира в двора на къщата си, където прекара по-голямата част от пандемията с половинката си Сам Асгари, позирайки пред фотографския обектив по къси дънкови панталони и без горнище, прикривайки голите си гърди с ръце. Постовете ѝ бързо събраха милиони лайкове и хиляди мнения.

" Това е секси ", написа Парис Хилтън, включвайки се към феновете на носителката на " Грами ", отправили ѝ голям брой похвали.

Немалко обаче са и духовитите изявления.

" Освободи бритнитата ", написа една от почитателите ѝ. " Тя преди малко безусловно се освободи сама ", включи се различен.

" Опа, тя го направи още веднъж! ", пошегува се трети, употребявайки заглавието на един от първите ѝ шлагери.

" Това е обръщение, изразяващо предпочитание за автономност ", закачливо заключи четвърти, предава life.dir.bg.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР