Бритни Спиърс - ако трябва да опишем живота ѝ накратко,

...
Бритни Спиърс - ако трябва да опишем живота ѝ накратко,
Коментари Харесай

Възможно ли е това да е копие Бритни Спиърс: Конспиративните теории, които ще ви разтреперят

Бритни Спиърс - в случай че би трябвало да опишем живота ѝ в резюме, тя е тогавашният кумир на всички девойки по света, по-късно се трансформира в психичноболна жена, която предизвикваше смут, откакто обръсна главата си. Бивш пациент в психиатрична клиника, беше " заложничка " на татко си, който имаше ръка върху всички нейни изяви и върху финансовото ѝ положение, което и до ден сегашен възлиза на милиони долари. Дълги години Бритни се бореше за свободата си и когато най-сетне я получи и попечителството, което татко ѝ имаше, е отстранено, тя...изчезна.

Преди време попиконата срещна любовта в лицето на мургавия красавец Сам Асгари, който е сензитивно по-млад от нея. Дълго време двамата желаеха да се оженят и да създадар семейство, само че бащата на певицата не разрешавал това да се случи. И в един миг, когато всичко завърши - Бритни като че ли не е същият човек и даже профилите ѝ в обществените мрежи бяха краткотрайно деактивирани. 

Към днешна дата Спиърс разгласява, като допреди седмица беше доста дейна в изявленията си. Повечето от тях обаче са меко казано притеснителни. Твърде доста пъти я видяхме гола на фотосите, които е качила непринудено, а за погледа ѝ даже няма потребност да пишем нито дума. Той приказва самичък по себе си. Но едно нещо прави усещане на притеснително огромна част от почитателите ѝ - че на фрагментите като че ли не е Бритни, а друга жена, която се показва за нея. 

От няколко седмици насам в обществените мрежи се въртят всевъзможни тайни теории, в това число в ТикТок, където има десетки клипчета, в които се показват в действителност плашещи разлики, които като че ли потвърждават, че Бритни е някъде, скрита, срещу волята ѝ и профилите се поддържат от други хора, с цел да не се пита никой къде е Спиърс. Това обаче не се случва и един от най-популярните хаштагове в мрежата сега е #whereisbritney (в превод " къде е Бритни " ). 

В последното си изявление от преди дни бащата на певицата споделя, че съгласно него, попечителството, което той е имал над нея, я е запазило жива. И че контролът му над нея е бил единственият метод да я отбрани. 
                             

Но почитателите на Бритни са сигурни, че точно родителят ѝ или може би даже брачният партньор ѝ Сам я държат някъде срещу волята ѝ. Най-вероятно за следващ път в психиатрична клиника, с цел да разполагат с парите ѝ. А в това време друга жена, която в действителност наподобява на Бритни, се грижи за наличието на профила ѝ в Инстаграм.

Да, на последните си фрагменти в мрежата Спиърс наподобява като различен човек. Но да не наподобява на това сладко момиче, което изгря на сцената в края на 90-те, е изцяло обикновено. След всички тези години и тествания, които мина. Можем единствено в действителност да се надяваме, че тайните теории, ще си останат просто тайни и няма да бъдат потвърдени.

И въпреки всичко - да обърнем взор и към Сам Асгари и неговите изявления. Всички подозрения за това къде е Бритни започнаха поради тях. Факт е, че Сам не споделя доста фрагменти с нея, а когато го прави, те наподобяват много обработени. Сякаш от самия него. 

Наскоро беше оповестено малко клипче, с което Бритни и Сам пожелават радостни празници на почитателите и то провокира доста мнения. Някои от тях гласят:

„ Ако се вгледате деликатно, можете да видите, че са редактирани дружно. Ръкавът ѝ, до момента в който се движи нагоре, се слива със сакото му по доста явен метод... Не съм последовател на теориите на конспирацията, само че тук явно става нещо съмнително “, написа жена под поста на Спиърс. Друга пък показва:
                             

„ Обикновено не съм човек, който се намесва в теориите, само че това явно е фотошопирано. Изглежда, че се е фотошопирал във видеото “.

Последните изявления на Бритни са от екзотична отмора на двойката, на които Спиърс наподобява радостна и танцува като за последно. Но и те подтикнаха почитателите да разясняват, че се случва нещо в действителност неприятно със звездата:

„ Всички тези видеоклипове са отпреди години. Това продължава от години и кой знае къде е Бритни или в какво положение е. Горката Бритни “.
                             

От доста време насам феновете на певицата одобряват огромна част от постовете ѝ в мрежата като вик за помощ. През последните дни обаче всички мнения под изявленията в нейния профил и в профила на брачна половинка ѝ са неразрешени. Дали това е знак, че е време Бритни да бъде оставена на мира от загрижените почитатели или по-скоро, че на някого не му е комфортно толкоз хора да питат къде е тя и свободна ли е въобще. 

Дано напълно скоро Спиърс даде публично изказване и всичко това да се окаже единствено една огромна тайна доктрина. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР