Бритиш Американ Табако (БАТ) публикува първия си комбиниран годишен и

...
Бритиш Американ Табако (БАТ) публикува първия си комбиниран годишен и
Коментари Харесай

БАТ публикува първия си комбиниран годишен и ESG доклад

" Бритиш Американ Табако " (БАТ) разгласява първия си смесен годишен и ESG отчет, с който в допълнение усъвършенства своята отчетност за резистентност. В него към наложителното показване на годишните си резултати компанията за първи път прибавя подробна информация за резистентност и ESG. С този ход БАТ изпреварва идното влизане в действие на световни условия към фирмите да разширят обсега и да подобрят качеството на обществените данни, свързани с устойчивостта, които разкриват.

В отчета бяха посочени също и нови и обновени цели на компанията, в това число:
Постигане на 30% възобновима сила до 2025 година, две години по-рано, което води до ревизирана цел – 50% възобновима сила до 2030 г.;Увеличаване на първичната цел за понижаване на отпадъците от интервенциите на БАТ с 15% до 2025 година на 25%;Разширяване на обсега на уговорката на БАТ за реализиране на 100% многократна приложимост, преработване или компостиране на опаковки, който до 2025 година към този момент ще покрива освен пластмасата;и слагане на нова цел за нулево превръщане на естествените екосистеми във веригата за доставки на тютюн на БАТ до 2025 година
В БАТ се гордеем с това в допълнение възстановяване на нашата отчетност за резистентност с първия ни смесен годишен и ESG отчет. Въпросите на устойчивостта и ESG са все по-широко приети като оказващи мощно въздействие както върху обществото, по този начин и върху това какъв брой добре се показва една компания. Комбинираният ни отчет демонстрира нашия сериозен ангажимент за транспарантно отчитане и консолидиране на въпросите, свързани с устойчивостта и ESG, в метода, по който управляваме бизнеса си ", разяснява Майк Найтингейл, основен шеф по резистентност на БАТ.

Според него компанията реализира добър прогрес със тактиката си за резистентност и създаване на " По-добро бъдеще " (A Better Tomorrow).

„ Полагаме старания да понижим въздействието на нашия бизнес и си слагаме нови амбициозни цели, до момента в който прекосяваме през нашата бизнес промяна. През 2022 година да вземем за пример увеличихме броя на пълнолетните консуматори на нашите така наречен бездимни артикули до 22.5 млн., като в това време намалихме излъчванията на парникови газове от Обхват 1 и 2 с 15% по отношение на 2021 година Знаем, че има още какво да създадем в тази насока  и гледаме напред за реализиране на нашите амбициозни цели “, добавя Майк Найтингейл.
Комбиниран отчет
Комбинираният отчет също включва резултати от първата оценка на двойната вещественост на БАТ. Това е метод за оценка на въздействията, който оказва помощ на компанията да формулира кои са най-важните цели и дейности за резистентност пред нея. Такъв метод преглежда освен по какъв начин даден бизнес въздейства върху проблемите на устойчивостта, само че и по какъв начин въпросите, свързани с устойчивостта, въздействат на бизнеса. Резултатите от оценката на двойната вещественост към този момент помогнаха на БАТ да обнови тактиката си и тя ще продължи с сходни дейности и през 2023 година и по-късно. Такива оценки оказват помощ на фирмите да поправят своите цели и проекти и покачват възможностите за триумф на значими стъпки към по-добра резистентност.
Прогнозни изказвания
Настоящото известие съдържа някои планирани изказвания, в това число „ планирани " изказвания, направени по смисъла на Закона за промяната на правосъдните разногласия за частни скъпи бумаги на Съединени американски щати от 1995 година Тези изказвания постоянно, само че не постоянно, се вършат посредством потреблението на думи или изрази като „ имам вяра ", „ чакам ", „ бих могъл “, „ мога ", „ бих ", „ би трябвало ", „ имам намерение ", „ възнамерявам ", „ евентуален ", „ планувам ", „ ще ", „ чакам ", „ правя оценка ", „ планирам ", „ нареждам ", „ тактика ", „ вероятност ", „ цел " и други сходни изрази. Те включват изявления във връзка с упоритостта ни за реализиране на задачите на клиентите, задачите за приходите в новите категории и задачите ни за ESG.

Всички сходни изказвания за бъдещето включват оценки и догатки, които са обект на опасности, неустановеност и други фактори. Смята се, че упованията, отразени в актуалното известие, са рационални, само че те могат да бъдат повлияни от необятен кръг променливи, които могат да доведат до това действителните резултати да се разграничават значително от предстоящите сега. Преглед на аргументите, заради които действителните резултати и развития могат да се разграничават значително от упованията, оповестени или подразбиращи се в изказванията, ориентирани към бъдещето, може да бъде открит, като се направи информация с информацията, съдържаща се в заглавията " Предупредително изказване " и " Основни опасности на групата " в Годишния доклад за 2021 година и Формуляр 20-F на British American Tobacco p.l.c. (БАТ).

Допълнителна информация по отношение на тези и други фактори може да бъде открита в документите на БАТ, подадени до Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати ( " КЦКФБ " ), в това число в годишния доклад по формуляр 20-F и настоящите доклади по формуляр 6-K, които могат да бъдат получени гратис на уеб страницата на КЦКФБ, http://www.sec.gov и в годишните доклади на БАТ, които могат да бъдат получени гратис на уеб страницата на БАТ www.bat.com.

Изминалите резултати не са индикатор за бъдещи резултати и лицата, които се нуждаят от съвет, би трябвало да се съветват с самостоятелен финансов консултант. Изявленията за бъдещето отразяват знанията и информацията, налични към датата на правене на актуалното известие, и БАТ не поема обвързване да актуализира или ревизира тези изказвания за бъдещето, без значение дали вследствие на нова информация, бъдещи събития или по различен метод. Читателите се предизвестяват да не се доверяват безпричинно на тези изказвания, ориентирани към бъдещето.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР