Британците вече могат да останат в бивш военен хеликоптер на

...
Британците вече могат да останат в бивш военен хеликоптер на
Коментари Харесай

Британците вече могат да отседнат в бивш хеликоптер на Фолклендските острови за £325 на нощувка - и в него могат да спят четирима

Британците към този момент могат да останат в някогашен боен хеликоптер на Фолклендските острови за £325 на нощувка - и той идва изцяло оборудван със стая за четирима.

Камуфлажният хеликоптер се предлага в комплект със спалня и селска душ кабина за гостите, налични в парцела. Хеликоптерът Westland Wessex XT469 датира от 1965 година и е бил на дейна работа по време на Фолклендската война през 1982 година, съгласно притежателите. Това е двумоторен аероплан, създаден от английския производител Westland Aircraft (по-късно Westland Helicopters). Wessex е употребен и като хеликоптер за битка с подводници и SAR.

Westland Wessex е разработка на Sikorsky S-58 с двоен турбовал. С оптималната скорост от 131 mph, експлоатационен таван от 10 000 фута, обсег от 483 благи и оптимално тегло при политане от 13 499 lbs, този хеликоптер е прекарване един път в живота.

Историята на хеликоптера е, че той беше в E-Bay за £12 500 на 13 ноември. Тогава беше в Карисбрук, остров Уайт в двор югозападно от Frogl...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР