БРИТАНЦИТЕ ще се втурнат вкъщи при любимите си хора тази

...
БРИТАНЦИТЕ ще се втурнат вкъщи при любимите си хора тази
Коментари Харесай

Всеки ден бих избрала вибратора си пред секса със съпруга… той си мисли, че имаме земни лудушки, но никога не ме е накарал да постигна оргазъм

БРИТАНЦИТЕ ще се втурнат у дома при обичаните си хора довечера - с повече от една трета от чакаме с неспокойствие вечер на пристрастеност.

Ексклузивното изследване на The Sun за Свети Валентин разкри, че 38 % от нас чакат секс в най-романтичния ден от годината – до момента в който съвсем седем от 10 ще вкарат секс играчка в микса.

Луси Ентуисъл е измежду тези, които чакат с неспокойствие тръпката, само че за нея 14 февруари не е по-различен от всеки различен ден.

36-годишната учителка по гимнастика от Даруен, Блекбърн, признава, че постоянно употребява скрито секс играчки - тъй като брачният партньор й в никакъв случай не е имал оргазъм.

Тя споделя пред The ​​Sun: „ Обичам брачна половинка си с цялото си сърце. Женени сме от 18 месеца и имахме вихрен разказ.

„ Бракът ни е съвършен, като се изключи това, че той не може да ме докара до оргазъм.

„ Все още се любувам на секса с него, тъй като го обичам и това ни оказва помощ да се сближим, само че би трябвало скрито да употребявам секс играчка, с цел да мина финалната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР