Британците ще се къпят в пролетни температури след броени часове,

...
Британците ще се къпят в пролетни температури след броени часове,
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Точната дата Великобритания ще бъде по-топла от Мадрид с температури от 12C

Британците ще се къпят в пролетни температури след броени часове, защото живакът наподобява ще се повиши по-високо, в сравнение с в Мадрид.

Метеорологичните карти разкриват числа от 12C в елементи от Англия този уикенд, макар разнородния пазар за Великденските празници. Досега синоптиците към този момент предизвестиха за отмиване, до момента в който бурята Нелсън в това време удари южното крайбрежие и елементи от Франция, Испания и Португалия в четвъртък.

Но наподобява, макар вероятностите, температурите най-малко ще се намалят. нагоре. Картите от WXCharts, които употребяват данни от MetDesk, демонстрират, че тя варира сред 8 и 13C в събота следобяд, спрямо изгледи от 12C в столицата на Испания.

Експертите обаче приканиха да бъдат деликатни за тези, които възнамеряват да излязат навън през уикенд, защото в част от страната към момента може да има превалявания. Метеорологичната работа сподели, че „ нестабилното “ време от седмицата ще продължи през целия Разпети петък, като питейни заведения с ниско наляган...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР