Британците ще искат да намерят своите гръмотевични приятели днес, тъй

...
Британците ще искат да намерят своите гръмотевични приятели днес, тъй
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Британците са изправени пред ужасяващи гръмотевични бури днес, докато горещата вълна отстъпва място на арктически взрив

Британците ще желаят да намерят своите гръмотевични другари през днешния ден, защото вчерашното превъзходно слънчево греене ще бъде сменено от свирепи стихии, вилнеещи в някои региони в арктически гърмеж.

Вчера големи елементи от страната се радваха на слънце и високи температури, часове откакто петък беше доказано като най-горещия ден в годината до момента с 21,5C. Въпреки това, всеки, който се надява да хване малко лъчи през днешния ден, може да остане отчаян, защото метеорологичните карти на Ventusky и метеорологичната работа предизвестиха, че за някои хора може да има гръмотевични стихии, макар че ще стартира изсъхнало и ясно.

Сред регионите, изложени на риск от гръмотевици и мълнии, са Мидландс, Северозападна и Североизточна Англия. Северна Ирландия и Шотландия също може да бъдат наранени, като картите демонстрират, че най-лошото ще дойде следобяд.

Прогнозата на Met Office гласи: „ Хладно, само че значително изсъхнало и ярко начало в Обединеното кралство в неделя. Дъждове, които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР