Британците ще бъдат окъпани в слънчева светлина навреме за пролетта,

...
Британците ще бъдат окъпани в слънчева светлина навреме за пролетта,
Коментари Харесай

Метеорологичните карти с точна дата стават тъмночервени, тъй като испанската гореща вълна от 30C „залива Великобритания“

Британците ще бъдат окъпани в слънчева светлина в точния момент за пролетта, защото метеорологичните карти стават червени тази седмица заради гореща вълна от 30C през Ламанша.

Живачният дирек се повишава с бликам топъл въздух, насочваща се към Обединеното кралство по-късно тази седмица, защото температурите в Испания наподобява ще цвърчат до тридесетте. Времето ще спре ниските температури, идващи тъкмо в точния момент за пролетното равноденствие.

Картите от WXCharts демонстрират голяма част от топъл въздух, който се носи над Британските острови в четвъртък, като температурите се покачват от сряда нататък поставяйки завършек на студеното и влажно време, следено от мнозина. Картите демонстрират страната, засенчена от голяма алена петна, където се предвижда, че термометрите ще се покачат до 17C.

Североизтокът също наподобява ще види нещата горещи в четвъртък, със сиво леке, което демонстрира температури до края на тийнейджърските години. Времето в Северозапада и Мидландс наподобява ще дост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР