Британците са се превърнали в нация от недоспали зомбита, пише

...
Британците са се превърнали в нация от недоспали зомбита, пише
Коментари Харесай

Британците с риск за живота заради липса на сън

Британците са се трансформирали в нация от недоспали зомбита, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от изследване по поръчка на компания " Ив Слийп ".

``
реклама
Изследването демонстрира, че жителите на Острова спят приблизително единствено 5,5 часа през нощта, макар че Националната здравна работа предлага най-малко осем.
Специалистите припомнят, че неналичието на задоволително сън може да навреди съществено на здравето. " Страната ни е обхваната от зараза от недоспиване. Хроничният дефицит на сън може даже да редуцира живота ", споделя здравният специалист Дейв Гибсън, написа Българска телеграфна агенция.

Основните смутители на съня на британците са температурата, паниките, шумът. Проучването демонстрира, че стресът, обвързван с работата, е виновен за 70% от безсънните нощи на поданиците на Нейно Величество. Шумът пречи на 32 % от хората да спят. Двадесет % споделят, че от сън ги лишават финансовите паники. За 10 % причина за недоспиване е непознатото пиянско държание.

Джеймс Стърок, шефът на компанията, поръчала изследването, счита, че правото на сън би трябвало да бъде предпазено от закона.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР