Британците са предупредени за нова зимна буря, която се задава

...
Британците са предупредени за нова зимна буря, която се задава
Коментари Харесай

Назрява нова зимна буря със силни ветрове от 70 мили в час, които ще взривят Обединеното кралство - ще удари ли и вашия район?

Британците са предизвестени за нова зимна стихия, която се задава през уикенда, която ще докара до мощни ветрове от 70 благи в час, засягащи милиони хора.

Метеорологичната работа издаде жълто предизвестие за Шотландия, Уелс, Северна Ирландия и големи елементи от Англия, в това число Югозапад, Мидландс, Йоркшир и Северозапад. Крайбрежните и откритите региони могат да получат големи пориви до 70 благи в час - макар че може да са даже по-високи. Хората са предизвестени, че влакове, самолети и фериботи може да бъдат забавени или анулирани в неделя, къщи може да останат без електричество и парчета да се разлетят. Предупреждението е в действие сред 6 сутринта и среднощ.

Предупреждението гласи: „ През неделя се чака интервал на мощни ветрове и непрекъснати превалявания в елементи от Обединеното кралство. Въпреки че към момента има известна неустановеност във връзка с точните места, където ще има най-силни ветрове, северните и западните региони евентуално ще бъдат най-застрашени.

„ В доста вътрешни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР